LEGO Familievilla 60291

Miljvennlig og funksjonsrikt hus for barn

lego 60291 familievilla
 • 388 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60291 SKU

LEGO City Familievilla (60291) inneholder stue, kjøkken, hobbyrom, soverom, baderom og mange miljøvennlige funksjoner som solcellepaneler, ladestasjon og en kul elbil. Barn kan utvide lekesettet ved hjelp av veiplatene og lage sin egen by. Med en minifigur-familie og en labradorfigur har de alt de trenger for timevis med kreativt rollespill.En flott bygge- og lekeopplevelse for …

Les mer...

Priser LEGO Familievilla 60291

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Familievilla 60291

LEGO City Familievilla (60291) inneholder stue, kjøkken, hobbyrom, soverom, baderom og mange miljøvennlige funksjoner som solcellepaneler, ladestasjon og en kul elbil. Barn kan utvide lekesettet ved hjelp av veiplatene og lage sin egen by. Med en minifigur-familie og en labradorfigur har de alt de trenger for timevis med kreativt rollespill.En flott bygge- og lekeopplevelse for barn fra fem årDette LEGO lekesettet inkluderer en enkel byggeveiledning og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med verktøy for zooming og rotering som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere.Fantastiske leker for jenter og gutterLEGO City byggesett inspirerer barn til rollespillbasert frilek med utgangspunkt i virkelige situasjoner. De inneholder detaljerte bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som til sammen gir en engasjerende bygge- og lekeopplevelse.

 • Det imponerende settet LEGO City Familievilla (60291) har mange gøyale funksjoner og detaljer som inspirerer til timevis med fantasifull lek for jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å kunne bygge et treetasjes miljøvennlig hus med solcellepaneler, ladestasjon, leke-elbil og mer samt minifigurer av mor, far, datter og sønn og en figur av en labrador retriever.
 • Familievilla har utallige realistiske detaljer som faller i smak hos barn. Med det medfølgende LEGO City veiplatesystemet kan barn lage sin egen by ved å koble til flere lekesett!
 • LEGO City Familievilla er en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger. Passer for LEGO City fans og barn fra fem år og oppover som elsker kreativ lek.
 • Ferdig bygget er familievillaen 22 cm høy, 25 cm bred og 25 cm dyp, mens elbilen er 5 cm høy, 11 cm lang og 4 cm bred.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som sverd, gitar og høyttaler, malepensel og krukke, radio, premie, hockeykøller, spillkonsollog flatskjerm-TV.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!
 • LEGO City lekesettene inkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ rollespill-lek, hvor barn kan utfolde seg fritt i realistiske situasjoner.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Familievilla
SKU
60291
EAN
5702016911527
Deler
388
Tema
LEGO City
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.