LEGO Handlegate 60306

En handlegate full av LEGO moro!

lego 60306 handlegate
 • 533 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60306 SKU

LEGO City Handlegate (60306) er et kvalitetssett med flere modeller, som inkluderer spennende funksjoner og detaljer. Settet inneholder bakeri, sykkelbutikk og park med treningsapparater. Det inneholder også en varesykkel, sportsbil og servicebil med heiskurv samt seks gøyale minifigurer. LEGO City veiplatene som følger med, kan barn bruke til å utvide byen og gjøre den til …

Les mer...

Priser LEGO Handlegate 60306

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Handlegate 60306

LEGO City Handlegate (60306) er et kvalitetssett med flere modeller, som inkluderer spennende funksjoner og detaljer. Settet inneholder bakeri, sykkelbutikk og park med treningsapparater. Det inneholder også en varesykkel, sportsbil og servicebil med heiskurv samt seks gøyale minifigurer. LEGO City veiplatene som følger med, kan barn bruke til å utvide byen og gjøre den til sin!

Lekesett med flere modeller for barn fra seks år
Lekesettet LEGO City Handlegate inkluderer en enkel byggeveiledning som gir små barn god mestringsfølelse og gjør det mulig for dem å bygge sine egne LEGO leker. Barn, venner og familie kan bli med på gøyal bygging og timevis med fantasifull lek.

Inspirerende LEGO leker for jenter og gutter
LEGO City byggesett inspirerer til rollespillbasert frilek basert på situasjoner fra virkeligheten. De inneholder bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som gir barn en gøyal bygge- og lekeopplevelse.

 • LEGO City kvalitetssettet LEGO City Handlegate (60306) inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer med spennende tilbehør. Perfekt for barn fra seks år og oppover!
 • Inkluderer LEGO veiplater med kjørefelt for biler og sykler samt en fotgjengerovergang, bakeri, sykkelbutikk, utendørs treningssenter, varesykkel, servicebil med heiskurv, sportsbil og seks minifigurer.
 • LEGO settet er stappfullt av realistiske funksjoner som inspirerer til fantasifull lek. Og med LEGO veiplatene som følger med, kan barn koble til andre lekesett for å få byen akkurat slik de vil ha den!
 • LEGO City Handlegate er et kvalitetssett som er perfekt som gave til jul, bursdag eller andre anledninger. Settet passer for jenter og gutter fra seks år og oppover.
 • Ferdig bygget er LEGO City Handlegate 13 cm høy, 40 cm bred og 28 cm dyp.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som croissant, brød, saltkringle, banan, vannflaske, brannhydrant som lekker, lyspære, en hundebæsj og gatelys som lyser i mørket.
 • Lekesettet inkluderer en brukervennlig byggeveiledning som gjør det mulig for yngre LEGO byggere å mestre byggeprosessen på egen hånd.
 • LEGO City bysettene inkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek, hvor barn kan utfolde seg fritt i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik hardet vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Handlegate
SKU
60306
EAN
5702016980530
Deler
533
Tema
LEGO City
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.