LEGO Dyreredningstjenestens leir 60307

Lekesett med populre, ville dyr

lego 60307 dyreredningstjenestens leir
 • 503 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60307 SKU

Lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens leir (60307) inneholder mange morsomme funksjoner. Leiren har en velutstyrt trehytte med utkikkstårn, pluss jolle, mobil forskningslab, motorsykkel og søkelys. Barna får også seks minifigurer, deriblant Sleet fra LEGO City TV-serien. Med figurer av en elefant, løve, løvinne, løveunge, ørn og ape er alt klart for moro og eventyr blant ville …

Les mer...

Priser LEGO Dyreredningstjenestens leir 60307

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Dyreredningstjenestens leir 60307

Lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens leir (60307) inneholder mange morsomme funksjoner. Leiren har en velutstyrt trehytte med utkikkstårn, pluss jolle, mobil forskningslab, motorsykkel og søkelys. Barna får også seks minifigurer, deriblant Sleet fra LEGO City TV-serien. Med figurer av en elefant, løve, løvinne, løveunge, ørn og ape er alt klart for moro og eventyr blant ville dyr.

Bygge- og lekeopplevelse for barn fra seks år og oppover
LEGO City lekesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør barn til mesterbyggere!

Leker som får fart på fantasien
LEGO City lekesett med dyrelivtema tar barn med på spennende eventyr blant kjente dyr, i realistiske omgivelser, i kule kjøretøy og sammen med inspirerende figurer som fremmer fantasidrevet rollelek inspirert av virkeligheten.

 • LEGO City Dyreredningstjenestens leir (60307) leveres med en rekke dyr, fremkomstmidler og inspirerende figurer, deriblant Slett, kjent fra TV-serien LEGO City Adventures. En fin gave til barn fra seks år og oppover!
 • Inkluderer en LEGO leketrehytte, mobil forskningslab, motorsykkel, søkelys og en jolle, pluss seks minifigurer og figurer av en ørn, elefant, løve, løvinne, to løveunger og to aper.
 • Dette byggesettet har mange kule funksjoner for spennende rollelek med inspirerende dyr og figurer, deriblant Sleet fra TV-serien LEGO City Adventures.
 • En flott gave til bursdager og andre andre anledninger. Bruk det gjerne sammen med andre LEGO City sett med dyrelivtema for flere spennende eventyr blant ville dyr.
 • Ferdig bygget er dyreredningstjenestens leir over 16 cm høy, 26 cm lang og 20 cm dyp.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som eple, banan, brannslokker, walkie-talkie, kamera, kikkert, flaske, gips og sprøyte.
 • Inkluderer brukervennlige, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for små byggmestere, og en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.
 • Med LEGO City lekesett med dyrelivtema kan barn utvikle selvtillit og viktige ferdigheter mens de leker og finner på historier og kulisser som gjenspeiler virkeligheten på en morsom og spennende måte.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med.
 • Alle LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at alle byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dyreredningstjenestens leir
SKU
60307
EAN
5702016980547
UPC
673419345170
Deler
503
Tema
LEGO City
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.