LEGO Stuntmotorsykkel med selfiestang 60309

Sjeldne

Spektakulr stunt-action med gyal LEGO City TV-figur

lego 60309 stuntmotorsykkel med selfiestang
 • 14 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60309 SKU

Barn med sans for actionleker vil digge det svinghjuldrevne settet LEGO City Stuntmotorsykkel med selfiestang (60309), som inkluderer en tøff motorsykkel for stilig bakhjulskjøring og høytflygende stunt. Arranger gøyale stuntshow med LEGO City Adventures TV-heltefiguren Spotlight med selfiestangen sin. Gøyal bygging og lek for barn fra fem år og oppover Lekesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner og Instructions …

Les mer...

Priser LEGO Stuntmotorsykkel med selfiestang 60309

Proshop.no Proshop.no 113 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntmotorsykkel med selfiestang 60309

Barn med sans for actionleker vil digge det svinghjuldrevne settet LEGO City Stuntmotorsykkel med selfiestang (60309), som inkluderer en tøff motorsykkel for stilig bakhjulskjøring og høytflygende stunt. Arranger gøyale stuntshow med LEGO City Adventures TV-heltefiguren Spotlight med selfiestangen sin. Gøyal bygging og lek for barn fra fem år og oppover

Lekesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere.

La barn være stjernene i showet!
Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i det actionfylte LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen og gir enda mer spektakulære stuntshow!

 • Gi barnas fantasi luft under vingene med settet LEGO City Stuntmotorsykkel med selfiestang (60309), som inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel og den dristige stuntkjøreren Spotlight fra LEGO City TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en svinghjuldrevet stuntmotorsykkel samt en minifigur av selfieknipsende Spotlight fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Skyv stuntmotorsykkelen for å aktivere svinghjulet. Slipp deretter motorsykkelen, som farer av sted og utfører utrolige hopp og luftige manøvre.
 • LEGO City Stuntmotorsykkel med selfiestang er en flott gave til jul, bursdager og alle andre anledninger og passer til stuntfans og barn fra fem år og oppover.
 • Ferdigbygget er stuntmotorsykkelen med selfiestang 3 cm høy, 6 cm lang og 2 cm bred.
 • Kombiner lekesettet med andre sett i LEGO City Stuntz serien, og få enda flere stuntshow-opplevelser.
 • Inkluderer byggeinstruksjoner på papir samt Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med den interaktive veiledningen går byggingen som en lek!
 • LEGO City Stuntz settene inneholder tøffe lekekjøretøy og gøyale figurer som gir barn actionfylt moro med spennende historier og scenarioer fra virkeligheten.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntmotorsykkel med selfiestang
SKU
60309
EAN
5702017028002
Deler
14
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
70 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.