LEGO 70685 Spinjitzu-energi – Cole

Actionfylt LEGO Spinjitzu sett med en figur av ninjaen Cole!

lego 70685 spinjitzu energi cole
 • 48 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 70685 SKU

NINJAGO® tilbehørssett med gøyal Spinjitzu-spinner og figur av Cole, som stimulerer til spennende NINJAGO Spinjitzu-action. Et flott byggesett som får fart på fantasien til ivrige ninja-entusiaster.NINJAGO® tilbehørspakke med Spinjitzu-spinner, utskytningsrampe og en LEGO® ninja-minifigur av Cole. Med denne gøyale leken kan NINJAGO fans boltre seg i kreativ lek og rollespille spennende fortellinger.Med dette LEGO® Spinjitzu-samlersettet …

Les mer...

Priser LEGO 70685 Spinjitzu-energi – Cole

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 157 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 70685 Spinjitzu-energi – Cole

 • NINJAGO tilbehørssett med gøyal Spinjitzu-spinner og figur av Cole, som stimulerer til spennende NINJAGO Spinjitzu-action. Et flott byggesett som får fart på fantasien til ivrige ninja-entusiaster.
 • NINJAGO tilbehørspakke med Spinjitzu-spinner, utskytningsrampe og en LEGO ninja-minifigur av Cole. Med denne gøyale leken kan NINJAGO fans boltre seg i kreativ lek og rollespille spennende fortellinger.
 • Med dette LEGO Spinjitzu-samlersettet som lanseres i juni 2020, kan barn plassere en figur av energifylte Cole inni Spinjitzu-spinneren og sende ham spinnende gjennom luften på utallige NINJAGO oppdrag.
 • Denne ninjaleken består av 48 deler. Den byr på en flott byggeopplevelse for jenter og gutter fra sju år og oppover, og inspirerer ninjafans til fantasifylt lek. Settet er perfekt som bursdagsgave eller LEGO gave uansett anledning.
 • NINJAGO tilbehørspakken byr på lek og moro hjemme og kan også tas med i sekken for underholdning på turer. Spinjitzu-spinneren med NINJAGO klinger samt utskytningsrampe er til sammen over 7 cm høy, 10 cm lang og 7 cm bred.
 • Små Spinjitzu-mestere kan sende energifylte Cole spinnende av sted, helt uten bruk av batterier. De bare bygger settet, og så er de klar for klossebygde NINJAGO eventyr!
 • Det perfekte LEGO NINGAGO Spinjitzu byggesettet for barn. Med de brukervennlige instruksjonene blir barn raskt ferdig med å bygge ninjaleken og kan sende Cole ut på spennende NINJAGO Spinjitzu eventyr.
 • Med LEGO NINJAGO lekesett og byggbare figurer kan barn boltre seg i en spennende og actionfylt fantasiverden, hvor de kan finpusse sine Spinjitzu-ferdigheter sammen med ninjaheltene.
 • LEGO klosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i mer enn seks tiår, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre, både på jorden og i NINJAGO by.
 • LEGO klossene testes hele tiden og oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du kan alltid stole på at LEGO figurer og byggesett er helt trygge.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spinjitzu-energi – Cole
SKU
70685
EAN
5702016616835
UPC
673419318044
Deler
48
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.