LEGO 71027 Serie 20

Nå er LEGO Minifigures serie 20 her!

lego 71027 serie 20
 • 8 Deler
 • LEGO Minifigures Tema
 • 71027 SKU

Inspirer til gøyalt rollespill med overraskelsesposene i LEGO® Minifigures serie 20 (71027). Denne gaven er flott for alle som liker å samle på figurer, enten det er barn eller eldre fans. Leken starter idet posen åpnes! Hva skjuler seg i posen? Barn kan utvide LEGO® Minifigures samlingen sin med helt nye og unike figurer, …

Les mer...

Priser LEGO 71027 Serie 20

Lego.com LEGO.com 50 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minifigures

Beskrivelse LEGO 71027 Serie 20

 • Inspirer til gøyalt rollespill med overraskelsesposene i LEGO Minifigures serie 20 (71027). Denne gaven er flott for alle som liker å samle på figurer, enten det er barn eller eldre fans. Leken starter idet posen åpnes!
 • Hva skjuler seg i posen? Barn kan utvide LEGO Minifigures samlingen sin med helt nye og unike figurer, og de kan også bruke minifigurene i andre LEGO sett de har. Serien består av 16 detaljerte, byggbare minifigurer.
 • Disse flotte figurene passer perfekt til selvstendig lek. Barn kan finne på nye fortellinger til hver enkelt minifigur, eller kombinere minifigurene med andre modeller. De kan også samle på alle minifigurene for å vise dem fram.
 • Alle som liker LEGO Minifigures posene, vil elske disse unike samlerfigurene. De detaljerte minifigurene med tilhørende tilbehør engasjerer barn og er perfekte som gaver til jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • Liten og leken. Hver overraskelsespose inneholder 1 av totalt 16 unike minifigurer med ett eller flere tilbehør, for eksempel en lekerakett eller redningsutstyr, samt et samlerhefte. Bærbar og klar for actionfylt lek
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker styrker barnas evne til å leke selvstendig og løse problemer på egen hånd. Slike leker gir dem dessuten muligheten til å finne på nye historier selv.
 • Leken starter med bygging av minifiguren så snart posen åpnes. Enkle byggeinstruksjoner gjør at byggingen går som en lek. Dermed får barn masse kreativ moro samt gleden av å bygge en flott figur på egen hånd.
 • Med LEGO Minifigures samlerfigurer kan du gi barn ikoniske figurer de kan leke med og vise fram. Disse gøyale minilekesettene byr på frilek og stimulerer barns kreativitet og fantasi.
 • LEGO klosser og oppfyller bransjens strengeste kvalitetskriterier og er derfor alltid ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, klemmes, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Serie 20
SKU
71027
EAN
5702016619423
UPC
673419319379
Deler
8
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
50 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.