LEGO 71028 Harry Potter serie 2

Frist fans av Harry Potter med minifigurleker for samlere!

lego 71028 harry potter serie 2
 • 8 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 71028 SKU

La fans fordype seg i magisk rollespill med de kule settene i LEGO® Minifigures (71028) Harry Potter™ serie 2. Leken starter så snart posen åpnes! Figurene er flotte som gaver og samlerobjekter for fans i alle aldre. Hva skjuler seg i posen? Barn får figurer fra Harry Potter™ filmene, som de kan innlemme i …

Les mer...

Priser LEGO 71028 Harry Potter serie 2

Lego.com LEGO.com 50 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO 71028 Harry Potter serie 2

 • La fans fordype seg i magisk rollespill med de kule settene i LEGO Minifigures (71028) Harry Potter serie 2. Leken starter så snart posen åpnes! Figurene er flotte som gaver og samlerobjekter for fans i alle aldre.
 • Hva skjuler seg i posen? Barn får figurer fra Harry Potter filmene, som de kan innlemme i LEGO Minifigures (71028) samlingen sin eller Harry Potter settene sine. Hver minifigur leveres med ett eller flere tilbehør og en informasjonsbrosjyre.
 • Disse flotte minifigurene egner seg perfekt til fantasifylt lek, og barn kan finne på spennende eventyr med favorittfigurer fra eksisterende sett og innlemme dem i nye fortellinger med andre modeller. De passer også som samlerobjekter som du kan stille ut.
 • Fans av Harry Potter vil garantert falle for disse unike samlerlekene. De detaljerte LEGO Minifigures minifigurene med tilbehør er flotte gaver til jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • Liten, men mektig likevel! Hver overraskelsespose inneholder én av i alt 16 unike minifigurer fra Harry Potter universet samt ett eller flere tilbehør. Totalt bærbar og klar for lek eller utstilling.
 • Tilhører du Håsblås, Smygard, Ravnklo eller Griffing? Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med lek! Batteriløse leker stimulerer barns kreativitet og gruppelekferdigheter, og de lærer å finne på fortellinger på egen hånd.
 • Leken starter med bygging av minifiguren så snart posen åpnes. Enkle byggeinstruksjoner gjør at byggingen går som en lek. Barna får masse kreativ moro samt gleden av å bygge en gøyal samlerleke helt alene.
 • Med LEGO Minifigures samlerfigurer kan du gi barn ikoniske figurer de kan leke med og vise fram. Disse morsomme minilekesettene byr på frilek som bidrar til å styrke barns kreativitet og fantasi.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskriterier og er derfor alltid ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – slik har det vært siden 1958.
 • LEGO klosser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Harry Potter serie 2
SKU
71028
EAN
5702016619430
UPC
673419319386
Deler
8
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
50 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.