LEGO 71362 Ekstrabanen Bevoktet fort

Gøyalt sett med en Bob-omb og en Koopa Troopa!

lego 71362 ekstrabanen bevoktet fort
 • 468 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71362 SKU

Barn kan bygge et nytt, spennende nivå til LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Bevoktet fort (71362). Spilleren velger en rute for LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), som må beseire enten Bob-omb, Koopa Troopa eller Piranha Plant før han lander på POW-blokken for å åpne …

Les mer...

Priser LEGO 71362 Ekstrabanen Bevoktet fort

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO 71362 Ekstrabanen Bevoktet fort

 • Barn kan bygge et nytt, spennende nivå til LEGO Super Mario startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Bevoktet fort (71362).
 • Spilleren velger en rute for LEGO Mario (figuren følger ikke med), som må beseire enten Bob-omb, Koopa Troopa eller Piranha Plant før han lander på POW-blokken for å åpne døren inn til fortet.
 • For å nå fortet og vinne digitale mynter må LEGO Mario bruke katapulten, hoppe over klossebygd lava eller krysse vadesteiner i «vann», og han reagerer på forskjellige måter hver gang han møter og beseirer hver enkelt fiende.
 • Denne kreative LEGO samlerleken består av 468 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover som allerede har startbanen På eventyr med Mario (71360). De kan bygge sine egne, unike nivåer.
 • I sin opprinnelige form er denne modellen over 18,5 cm høy, 38 cm bred og 32 cm dyp, og den kan bygges om og kombineres med startbanesettet og andre ekstrabaner på forskjellige måter.
 • Dette lekebyggesettet krever ikke batterier – det vekkes til live når det brukes sammen med LEGO Mario figuren fra startbanen.
 • LEGO Super Mario gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, råd om gøyale og kreative måter å leke på og gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO Super Mario lekebyggesettene kan du leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Takket være det modulære systemet kan fans utvide og bygge om for å skape utallige nye utfordringer for grupper eller enkeltspillere.
 • LEGO byggeklossene kan settes sammen og tas fra hverandre helt uten superstjernekrefter! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som gjør dem ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • LEGO byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanen Bevoktet fort
SKU
71362
EAN
5702016618419
Deler
468
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.