LEGO 71364 Ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel

En heftig ekstrabane med en Whomp, Lava Bubble og mer!

lego 71364 ekstrabanen whomp i lavatrobbel
 • 133 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71364 SKU

Barn kan bygge et actionfylt, nytt nivå til LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Womp i lavatrøbbel (71364). Spilleren bygger en utfordrende bane med en glideplattform som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må balansere på, figurer av Whomp og Lava samt P Switch som kun …

Les mer...

Priser LEGO 71364 Ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel

Proshop.no Proshop.no -42% 156 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO 71364 Ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel

 • Barn kan bygge et actionfylt, nytt nivå til LEGO Super Mario startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Womp i lavatrøbbel (71364).
 • Spilleren bygger en utfordrende bane med en glideplattform som LEGO Mario (figuren følger ikke med) må balansere på, figurer av Whomp og Lava samt P Switch som kun fås i dette settet.
 • Barn vil elske å se og høre alle måtene LEGO Mario reagerer på når han møter fiender og tjener en drøss med mynter når han gjør triks etter å ha beseiret Whomp og aktivert P Switch.
 • Dette kreative LEGO lekesettet består av 133 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra seks år og oppover, som allerede har Startbanen På eventyr med Mario (71360). Med settet kan de bygge og tilpasse sine egne nivåer.
 • I sin opprinnelige form er denne modellen over 8,5 cm høy, 22 cm bred og 16,5 cm dyp, og den kan bygges om og kombineres med startbanesettet eller andre ekstrabanesett på forskjellige måter.
 • Lekesettet er batteriløst – det kan brukes sammen med LEGO Mario figuren fra startbanen På eventyr med Mario for enda mer action.
 • Med LEGO Super Mario gratisappen får barn byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO Super Mario samlerlekesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Med settene kan barn utvide og bygge om for å lage sine egne nivåer som de kan gjennomføre alene eller i konkurranse med venner og familie.
 • Byggere trenger ikke en superstjernes krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklossene! Helt siden 1958 har klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO klosser og deler testes grundig og analyseres for å sikre at alle LEGO byggeleker oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel
SKU
71364
EAN
5702016618433
Deler
133
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.