LEGO 71369 Ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott

Broristende, Bowser-veltende moro!

lego 71369 ekstrabanen bosskamp pa bowsers slott
 • 1010 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71369 SKU

Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ startbanen sin med den actionfylte ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott (71369) og får da muligheten til å beseire motstandere i gøyale vippe-, riste- og balanseutfordringer.Dette LEGO® Super Mario™ lekebyggesettet for barn inneholder figurer av Bowser, Dry Bones, Boo og Lava Bubble samt slottstårn med plattformer som roterer og rister, …

Les mer...

Priser LEGO 71369 Ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott

Lego.com LEGO.com 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO 71369 Ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott

 • Barn kan utvide LEGO Super Mario startbanen sin med den actionfylte ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott (71369) og får da muligheten til å beseire motstandere i gøyale vippe-, riste- og balanseutfordringer.
 • Dette LEGO Super Mario lekebyggesettet for barn inneholder figurer av Bowser, Dry Bones, Boo og Lava Bubble samt slottstårn med plattformer som roterer og rister, en ?-kloss, og tidskloss samt mye mer som bidrar til et spennende gameplay.
 • Barn skal slåss mot storbossen Bowser, få LEGO Mario (figuren følger ikke med) til å trampe på flipperne for å løfte Bowsers armer og komme seg til tidsklossen og ?-klossen før de rister på broen til Bowser faller overende.
 • Dette LEGO byggesettet består av 1010 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover. De kan bygge sin egne, unike nivåer og bruke dem sammen med startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • I sin opprinnelige form er dette settet over 23 cm høyt, 47 cm bredt og 34 cm dypt, og det kan bygges om og kombineres med startbanesettet eller andre LEGO Super Mario ekstrabanesett på mange måter.
 • Batteriløs lek – bruk ekstrabanesettet sammen med LEGO Mario figuren fra startbanen, og la spillet begynne.
 • Med den intuitive LEGO Super Mario gratisappen får barn byggeinstruksjoner, digitale visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på mange muligheter til å utvide, bygge om og spesialtilpasse egne nivåer for enda morsommere spilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandardene, og det gjør dem lette å sette sammen og ta fra hverandre for LEGO byggere, helt uten superstjernekrefter.
 • LEGO byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig, slik at du kan være trygg på at dette unike lekesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott
SKU
71369
EAN
5702016618488
Deler
1010
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.