LEGO 71370 Power-Up-pakken Ild-Mario

Branndrakt for rykende varm LEGO Super Mario action!

lego 71370 power up pakken ild mario
 • 11 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71370 SKU

Gjør LEGO® Super Mario™ spillet enda mer actionfylt og hett for barn med Power-Up-pakken Ild-Mario (71370) som inkluderer en byggbar drakt som gir LEGO Mario™ spesielle ferdigheter og forskjellige reaksjonsmønstre. Dette samlerantrekket passer til LEGO® Mario™ figuren fra startbanesettet På eventyr med Mario (71360). Det gir figuren unike lyder og et unikt bilde som …

Les mer...

Priser LEGO 71370 Power-Up-pakken Ild-Mario

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO 71370 Power-Up-pakken Ild-Mario

 • Gjør LEGO Super Mario spillet enda mer actionfylt og hett for barn med Power-Up-pakken Ild-Mario (71370) som inkluderer en byggbar drakt som gir LEGO Mario spesielle ferdigheter og forskjellige reaksjonsmønstre.
 • Dette samlerantrekket passer til LEGO Mario figuren fra startbanesettet På eventyr med Mario (71360). Det gir figuren unike lyder og et unikt bilde som vises på LEGO Marios bryst-skjerm.
 • Når LEGO Mario (figuren følger ikke med) får på seg denne drakten, får han ildkraft, som er en ny måte å angripe fiender og samle mynter på. Det gir en enda gøyalere spillopplevelse.
 • Dette LEGO byggesettet består av 11 deler. Det er en flott bursdags- eller feriegave til kreative barn og fans fra seks år og oppover og kan brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • Det finnes også andre LEGO Mario oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Propell-Mario (71371), Power-Up-pakken Katte-Mario (71372) og Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373).
 • Dette kreative byggesettet krever ikke batterier – det er bare å kle på drakten på LEGO Mario figuren fra startbanesettet, så starter leken. Pakken inkluderer enkle instruksjoner som gjør at barn kan bygge det på egen hånd.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, tips om gøyale og kreative måter å leke på, og mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO Super Mario samlerlekesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Med settene kan barn utvide og bygge om baner for å lage utallige nye utfordringer de kan gjennomføre alene eller sammen med venner og familie.
 • Byggere trenger ikke en superstjernes krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklossene! Helt siden 1958 har LEGO klosser oppfylt de strengeste bransjestandardene, og det sikrer at de passer perfekt sammen.
 • LEGO byggeklosser og deler testes grundig og analyseres for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Power-Up-pakken Ild-Mario
SKU
71370
EAN
5702016618495
Deler
11
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.