LEGO 71371 Power-Up-pakken Propell-Mario

Interaktiv drakt for luftig LEGO Super Mario action!

lego 71371 power up pakken propell mario
 • 13 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71371 SKU

Ta barnas LEGO® Super Mario™ gameplay til neste nivå med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371), som inneholder en byggbar drakt som gjør LEGO Mario™ (figuren følger ikke med) enda flinkere til å samle mynter. Denne drakten passer på LEGO® Mario™ figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Når LEGO Mario har på seg denne …

Les mer...

Priser LEGO 71371 Power-Up-pakken Propell-Mario

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO 71371 Power-Up-pakken Propell-Mario

 • Ta barnas LEGO Super Mario gameplay til neste nivå med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371), som inneholder en byggbar drakt som gjør LEGO Mario (figuren følger ikke med) enda flinkere til å samle mynter.
 • Denne drakten passer på LEGO Mario figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Når LEGO Mario har på seg denne byggbare drakten og løftes opp, kan du høre propell-lyd.
 • Når Propell-Mario begynner å fly, kan spilleren tjene enda flere digitale mynter og forbedre resultatet sitt. Barn synes det er gøyalt å få Mario til å fly omkring og forvandle stuen til et virkelig LEGO Mario nivå.
 • Dette LEGO byggesettet består av 13 deler. Det er en flott bursdags- eller feriegave til kreative barn og fans fra seks år og oppover, som kan tilpasse Startbanen På eventyr med Mario (71360) og ekstrabanesett på unike måter.
 • Det finnes også andre kule LEGO Mario oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Ild-Mario (71370), Power-Up-pakken Katte-Mario (71372) og Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373).
 • Dette LEGO settet krever ikke batterier – det aktiveres når barna bruker drakten på LEGO Mario figuren fra startbanesettet. Pakken inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder visningsverktøy som forenkler byggeprosessen og tips om kreative måter å leke på. Den gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO Super Mario lekesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Settene gir barn muligheten til å utvide, bygge om og skape utallige nye nivåer, som de kan spille alene eller i konkurranse med venner.
 • Byggere trenger ikke Super Mario-krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har klossene vært produsert i samsvar med de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede og kompatible klosser.
 • LEGO klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter. Det sikrer at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Power-Up-pakken Propell-Mario
SKU
71371
EAN
5702016618501
Deler
13
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.