LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Gjenskap en stilig LEGO versjon av Nintendo Entertainment System!

lego 71374 nintendo entertainment system
 • 2646 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71374 SKU

Liker du videospill? Spilte du Super Mario Bros. da det var populært? Eller liker du rett og slett å drive med praktiske og kreative prosjekter på fritiden? Da er det nostalgiske modellsettet LEGO Nintendo Entertainment System (71374) perfekt for deg. Autentisk og interaktiv. Den klossebygde NES-konsollen er stappfull av realistiske detaljer, inkludert et spor til Game …

Les mer...

Priser LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Proshop.no Proshop.no -9% 2 773 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 2 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Liker du videospill? Spilte du Super Mario Bros. da det var populært? Eller liker du rett og slett å drive med praktiske og kreative prosjekter på fritiden? Da er det nostalgiske modellsettet LEGO Nintendo Entertainment System (71374) perfekt for deg.

Autentisk og interaktiv
Den klossebygde NES-konsollen er stappfull av realistiske detaljer, inkludert et spor til Game Pak med låsefunksjon og en kontroller med ledning og plugg. Konsollen inkluderer en byggbar retromodell av en TV med en flat, 8-biters Mario figur på den rullende skjermen, samt en funksjonskloss som kan skannes med LEGO Mario (figuren følger ikke med. Figuren er inkludert i LEGO Super Mario startbanesettet 71360), slik at han reagerer på fiender, hindringer og Power-Up-pakker på skjermen, akkurat som i Super Mario Bros.-spillet.

Kreativ moro
Dette unike settet er en del av en inspirerende samling med LEGO byggesett for voksne, som egner seg perfekt som gave til deg selv eller byggeglade venner med sans for hobbyprosjekter. Settene er også flotte som utstillingsmodeller.

 • Vekk nostalgiske minner til live med den fantastisk detaljerte byggemodellen LEGO brick Nintendo Entertainment System (71374) med interaktiv åttitalls-TV som viser det klassiske Super Mario Bros.-spillet.
 • TV-en har en manuell rulleskjerm, og om du skanner funksjonsklossen ved å plassere LEGO Mario (figuren følger ikke med) i sporet på toppen, vil han reagere på fiender, hindringer og Power-Up-pakker på skjermen.
 • NES-konsollens detaljer er gjenskapt ved hjelp av LEGO elementer og inkluderer en kontroller og et spor til en byggbar Game Pak med realistisk låsefunksjon som garantert vil falle i smak hos fans av Super Mario Bros..
 • Enten du er gammel NES-spiller, digger alt som smaker av retro, eller er på utkikk etter et engasjerende, gøyalt og kreativt hobbyprosjekt, er dette byggesettet med 2646 deler perfekt for deg.
 • Den byggbare TV-en er over 22,5 cm høy, 23,5 cm bred og 16 cm dyp. Sammen med NES-konsollen utgjør den en fin utstillingsmodell til kontoret eller hjemme. Den er også flott som LEGO gave til alle gamer-venner.
 • Lekesettet krever ikke batterier – kombiner settet med LEGO Mario figuren i LEGO Super Mario Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å aktivere TV-ens interaktive funksjoner.
 • Brukervennlige instruksjoner gjør byggeprosessen enkel, selv for LEGO nybegynnere. Settet inkluderer også et illustrert hefte med informasjon om hvordan Nintendo Entertainment System og de klassiske NES-spillene ble laget.
 • Dette byggesettet for voksne har stor samlerappell og er en del av en serie med inspirerende LEGO modellsett utviklet for alle som er glad i hobbyprosjekter, og som er på utkikk etter et engasjerende prosjekt.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at dette unike LEGO byggesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nintendo Entertainment System
SKU
71374
UPC
673419319560
Deler
2646
Tema
LEGO Super Mario
Alder
18+ år
LEGO pris
3 050 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.