LEGO 71380 Makersett Mestre utfordringen

Inspirerende LEGO Super Mario nivåmaker-sett

lego 71380 makersett mestre utfordringen
 • 366 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71380 SKU

Inkluderer LEGO® lekefigurer av fire ikoniske Super Mario™ fiender: Larry samt en Goomba, en Bob-omb og en Koopa Paratroopa, som alle bidrar til spillopplevelsen. Inneholder en tilpasningsmaskin som lar spillerne velge sine egne belønninger, en tidskloss for tilpasning og to objektklosser samt spesialrøret Dash 30 som gir spillerne ekstra interaktive spillalternativer. Modellesettet inkluderer en glideplattform og mange …

Les mer...

Priser LEGO 71380 Makersett Mestre utfordringen

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 801 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO 71380 Makersett Mestre utfordringen

 • Inkluderer LEGO lekefigurer av fire ikoniske Super Mario fiender: Larry samt en Goomba, en Bob-omb og en Koopa Paratroopa, som alle bidrar til spillopplevelsen.
 • Inneholder en tilpasningsmaskin som lar spillerne velge sine egne belønninger, en tidskloss for tilpasning og to objektklosser samt spesialrøret Dash 30 som gir spillerne ekstra interaktive spillalternativer.
 • Modellesettet inkluderer en glideplattform og mange LEGO elementer barn kan bruke for å bygge nye utfordringer og trigge ulike reaksjoner hos LEGO Mario (figuren følger ikke med).
 • Dette LEGO byggesettet består av 366 deler. Det er en super bursdags- eller høytidsgave til kreative barn. Brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. Passer for barn fra seks år.
 • LEGO Super Mario gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, inspirasjon til kreative måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og tilpasse unike nivåer for spilling i gruppe eller alene.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Makersett Mestre utfordringen
SKU
71380
EAN
5702016912456
Deler
366
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.