LEGO 71382 Ekstrabanesett Vrien utfordring med Piranha Plant

Tøft ekstrabanesett med en pirajaplante-utfordring

lego 71382 ekstrabanesett vrien utfordring med piranha plant
 • 267 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71382 SKU

Med ekstrabanesettet Vrien utfordring med Piranha Plant (71382) kan barn utvide LEGO® Super Mario™ startbanesettet sitt med snurre- og hoppeutfordringer i en klossebygd og giftig Soda Jungle. Inkluderer LEGO® lekefigurer av ikoniske Super Mario™ fiender – to Piranha Plant-planter og en Spiny – som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må beseire. Inkluderer en snurrende karusell barn …

Les mer...

Priser LEGO 71382 Ekstrabanesett Vrien utfordring med Piranha Plant

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO 71382 Ekstrabanesett Vrien utfordring med Piranha Plant

 • Med ekstrabanesettet Vrien utfordring med Piranha Plant (71382) kan barn utvide LEGO Super Mario startbanesettet sitt med snurre- og hoppeutfordringer i en klossebygd og giftig Soda Jungle.
 • Inkluderer LEGO lekefigurer av ikoniske Super Mario fiender – to Piranha Plant-planter og en Spiny – som LEGO Mario (figuren følger ikke med) må beseire.
 • Inkluderer en snurrende karusell barn bruker for å velte pirajaplantene samt tre klosser med røde mynter. Hvis de klarer å hoppe på alle tre klossene innen tidsfristen, vinner de store mengder digitale mynter.
 • LEGO lekesettet består av 267 deler. Det er gøyalt som bursdags- eller høytidsgave til kreative barn, og brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. Passer for barn fra sju år.
 • Modulen er 9 cm høy, 8 cm bred og 16 cm dyp i originaloppsettet, men kan bygges om og kombineres med andre LEGO Super Mario sett på flere forskjellige måter.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, inspirasjon til ulike måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario leker gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og skape unike nivåer for spilling alene eller med andre.
 • Helt siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede og kompatible og alltid sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO byggeklosser oppfyller krevende sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanesett Vrien utfordring med Piranha Plant
SKU
71382
EAN
5702016913255
Deler
267
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.