LEGO 71710 Ninjaenes flermodusbil

Kul ninja-lekebil og fire minifigurer for NINJAGO action!

lego 71710 ninjaenes flermodusbil
 • 419 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71710 SKU

Fantastiske LEGO® NINJAGO® Ninjaenes flermodusbil kan transformeres til en flyvende bil. Dette er en perfekt bursdagsgave til barn som elsker å bygge NINJAGO biler og rollespille deres egne historier med mini-ninjaheltene.Dette settet inkluderer ninjaenes flermodusbil og fire minifigurer: NINJAGO® Digi Kai, Scott og to Rødvisirer. Småbarna vil elske å unnslippe den virkelig verden og rollespille …

Les mer...

Priser LEGO 71710 Ninjaenes flermodusbil

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 514 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 71710 Ninjaenes flermodusbil

 • Fantastiske LEGO NINJAGO Ninjaenes flermodusbil kan transformeres til en flyvende bil. Dette er en perfekt bursdagsgave til barn som elsker å bygge NINJAGO biler og rollespille deres egne historier med mini-ninjaheltene.
 • Dette settet inkluderer ninjaenes flermodusbil og fire minifigurer: NINJAGO Digi Kai, Scott og to Rødvisirer. Småbarna vil elske å unnslippe den virkelig verden og rollespille scener med denne speederen mens de kjemper om en Key-Tana.
 • Denne fantastiske lekebilen åpner en hel verden av muligheter for unge byggmestere: Ninjaenes flermodusbil kan få vinger og bli til et fly. De fire byggbare figurene har alle nye helsetavler som viser hvor mange liv de har igjen.
 • Dette lekesettet med 419 deler er et givende byggesett for barn fra åtte år og oppover og er en flott bursdagsgave. Nytt i januar 2020, lekesettet garanterer endeløs racingmoro og timer med underholdning for dine minininjaer.
 • Denne LEGO NINJAGO racerbilen er perfekt til å leke med hjemme ellerputte i sekken for moro på farten. Ninjaenes flermodusbil er 6 cm høy, 33 cm lang og 11 cm bred.
 • Dette racingsettet krever ikke batterier – det er klart for spennende moro i NINJAGO by så fort det er bygd, så du aldri trenger å stoppe for drivstoff.
 • Dette er den perfekte LEGO gaven til en ung byggmester. Klossene og de byggbare figurene kommer med enkle instruksjoner så du raskt kan ha LEGO racerbilen klar til action.
 • LEGO NINJAGO byggbare leker til barn driver kreativiteten og lardem tre inn i en spennende verden full av eventyr hvor de kan jobbe sammen med favorittninjaene deres for endeløse eventyr og kamper mot ondskapens krefter.
 • LEGO klossene brukt i denne lekebilen har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang.
 • LEGO klossene brukt i denne racerbilen har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. Du vet du er i trygge hender når du velger LEGO leker som gave til dine barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ninjaenes flermodusbil
SKU
71710
EAN
5702016616965
UPC
673419318174
Deler
419
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.