LEGO 71711 Jays kyberdrage

LEGO drage og fem kule minifigurer for NINJAGO action!

lego 71711 jays kyberdrage
 • 518 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71711 SKU

Fantastisk designet LEGO® NINJAGO® drageleke til barn og fem minifigurer til å rollespille spennende action fra Prime Empire. Den perfekte gaven til fans av NINJAGO eller barn med eventyrlystne og kreative hjerner.Dette settet inneholder en kyberdrage og fem minifigurer: NINJAGO® Digi Jay, Digi Nya, Unagami, Hausner og Richie. Drageroboten og de byggbare figurene kan brukes …

Les mer...

Priser LEGO 71711 Jays kyberdrage

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 732 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 71711 Jays kyberdrage

 • Fantastisk designet LEGO NINJAGO drageleke til barn og fem minifigurer til å rollespille spennende action fra Prime Empire. Den perfekte gaven til fans av NINJAGO eller barn med eventyrlystne og kreative hjerner.
 • Dette settet inneholder en kyberdrage og fem minifigurer: NINJAGO Digi Jay, Digi Nya, Unagami, Hausner og Richie. Drageroboten og de byggbare figurene kan brukes til å rollespille spennende scener fra TV-serien.
 • Den utrolig detaljerte tech-dragen har bevegelig hode og lemmerog kan skyte missiler fra de fjærbelastede skytterne. De byggbare figurene har helsetavle og en spennende utvalg av nye rustninger og våpen fra Prime Empire.
 • Dette lekesettet med 518 deler med en LEGO drage og ninja-actionfigurer er et morsomt og utfordrende byggesett for barn fra åtte år og oppover, og er en flott bursdagsgave, julegave eller LEGO gave til enhver anledning. NINJAGO fans vil bli henrykt.
 • Nytt i januar 2020, denne tech-dragen er den perfekte størrelsen til å leke med hjemme eller ta med ut på tur. Den bevegelige dragen er 12 cm høy, 39 cm lang og 33 cm bred.
 • Det trengs ikke batterier til denne tech-dragen – den er klar til kamp både i Prime Empire og NINJAGO by så fort den er bygd, og den trenger aldri å ta en pause.
 • Dette er den perfekte LEGO gaven til en ung byggmester. Klossene og de byggbare figurene kommer med enkle instruksjoner så du raskt kan ha drageleken klar til action.
 • LEGO NINJAGO byggbare leker til barn lar dem uttrykke seg selv og dykke ned i en spennende verden full av eventyr hvor de kan jobbe sammen med favorittninjaene deres for endeløse eventyr mot ondskapens krefter.
 • LEGO klossene brukt i denne drageleken til barn har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang.
 • LEGO klossene brukt i denne dragemodellkonstruksjonen har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. Du vet du er i trygge hender når du velger LEGO leker til dine barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jays kyberdrage
SKU
71711
EAN
5702016616972
UPC
673419318181
Deler
518
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.