LEGO 71712 Galskapens keiserlige tempel

Fantastisk tempelmodell og seks minifigurer for NINJAGO action!

lego 71712 galskapens keiserlige tempel
 • 810 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71712 SKU

Utrolig LEGO® NINJAGO® tempellekesett med spennende feller og funksjoner, og seks minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gaven til barn som elsker rollespill med et team av ninjahelter.Dette byggesettet har et NINJAGO® tempel og seks minifigurer, inkludert NINJAGO Digi Jay, Lloyd og Cole, og skurkene Unagami, Rødvisir og Sushimi. Barna vil elske å …

Les mer...

Priser LEGO 71712 Galskapens keiserlige tempel

Lego.com LEGO.com 999 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 202 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 71712 Galskapens keiserlige tempel

 • Utrolig LEGO NINJAGO tempellekesett med spennende feller og funksjoner, og seks minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gaven til barn som elsker rollespill med et team av ninjahelter.
 • Dette byggesettet har et NINJAGO tempel og seks minifigurer, inkludert NINJAGO Digi Jay, Lloyd og Cole, og skurkene Unagami, Rødvisir og Sushimi. Barna vil elske å bruke fantasien og lage kamper.
 • Denne utrolig detaljerte tempelmodellen gir timer med spennende moro for barn mens de prøver å unngå alle fellene og den fryktede Sushimi, så de kan bruke tre Key-Tanas til å avsløre Unagamis trone på toppen.
 • Denne tempelmodellen med 810 deler er en givende byggbar leke for barn fra ni år og oppover, og er en flott bursdagsgave, julegave eller LEGO gave til enhver anledning.
 • Nyhet i januar 2020, denne eventyrleken er helt riktig størrelse til både å kunne lekes med og stilles ut på en hylle på soverommet. Det keiserlige templet er 38 cm høyt, 22 cm langt og 28 cm bredt.
 • Det trengs ikke batterier til dette ninjalekesettet – det er klart til selvstendig lek eller delt moro med venner så snart det er bygd. Action med disse lekene trenger aldri å stoppe.
 • Dette ninjalekesettet tilbyr en ideell byggejobb for barn, og kommer med enkle instruksjoner så de kan sette sammen klossene for å skape denne kule actionleken.
 • LEGO NINJAGO modellbyggesett til barn som driver kreativiteten og lar dem tre inn i en spennende verden full av eventyr hvor de kan jobbe sammen med favorittninjaene deres for endeløs moro og spennende kamper.
 • LEGO klossene brukt i denne konstruksjonen har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang. Selv Unagami kan ikke beseire dem!
 • LEGO klossene brukt i denne actionleken har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. Du vet du er i trygge hender når du velger LEGO som en gave til dine barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Galskapens keiserlige tempel
SKU
71712
EAN
5702016616989
UPC
673419318198
Deler
810
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.