LEGO 71721 Skalleheksemesterens drage

Interaktivt lekesett med LEGO drage og seks minifigurer

lego 71721 skalleheksemesterens drage
 • 1016 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71721 SKU

Dragesettet LEGO® NINJAGO® Skalleheksemesterens drage (71721) inkluderer seks minifigurer som barn bruker for å gjenskape stridsscener fra NINJAGO TV-serien. En perfekt gave til fans som elsker å rollespille fortellinger og spille LEGO brettspill.Detaljert ninjalekesett med en NINJAGO® drageleke og seks minifigurer av heltene Jay, Kai og Nya samt Skalleheksemesteren og to gjenoppståtte krigere. Barn kan …

Les mer...

Priser LEGO 71721 Skalleheksemesterens drage

Lego.com LEGO.com 999 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 71721 Skalleheksemesterens drage

 • Dragesettet LEGO NINJAGO Skalleheksemesterens drage (71721) inkluderer seks minifigurer som barn bruker for å gjenskape stridsscener fra NINJAGO TV-serien. En perfekt gave til fans som elsker å rollespille fortellinger og spille LEGO brettspill.
 • Detaljert ninjalekesett med en NINJAGO drageleke og seks minifigurer av heltene Jay, Kai og Nya samt Skalleheksemesteren og to gjenoppståtte krigere. Barn kan rollespille fortellinger eller bli med på et spennende brettspill.
 • LEGO dragen harbevegelige bein, vinger og hale, kan avfyre raketter fra to skytere og droppe en giftball med knokler og edderkopper. Ninjafigurene kan også delta i brettspillet, hvor målet er å unnslippe Shintaros fangehull.
 • Dette dragebyggesettet består av 1016 deler og byr på en gøyal lekeopplevelse for jenter og gutter fra ni år og oppover. NINJAGO fans vil garantert like å få settet i bursdagsgave eller som gave ved andre anledninger.
 • Dragebyggesettet lanseres i juni 2020 og har en størrelse som passer perfekt for lek både hjemme og på tur. Dermed kan den actionfylte leken fortsette i det uendelige. Den gøyale stridsdrageleken er over 31 cm høy, 38 cm lang og 53 cm bred.
 • LEGO NINJAGO brettspillet og lekekrigerfigurene krever ikke batterier – de er klare til bruk så snart de er ferdig bygget, og ninjaeventyret kan derfor fortsette i det uendelige.
 • Det følger med lette instruksjoner til klossene og elementene i dette lekesettet, og det gjør at unge byggere raskt og enkelt får ferdigNINJAGO dragefiguren og kan starte leken.
 • LEGO NINJAGO ninjakrigersett gir barn en verden full av spennende drageeventyr, hvor barn kan bli med ninjahelter på actionfylte oppdrag.
 • LEGO klossene i dette dragebyggesettet har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • LEGO klossene i dette ninjakrigersettet er grundig testet og oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Gøyale LEGO leker holder alltid topp kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Skalleheksemesterens drage
SKU
71721
EAN
5702016617061
UPC
673419318273
Deler
1016
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.