LEGO 71722 Skalleheksemesterens fangehull

Flott fangehull-lekesett med åtte minifigurer for NINJAGO action

lego 71722 skalleheksemesterens fangehull
 • 1171 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71722 SKU

LEGO® lekesettet med brettspill og fangehull inkluderer heltene Cole, Zane og Lloyd som gir barn muligheten til å gjenskape scener fra NINJAGO® TV-serien. Den perfekte ninjaleken for barn som liker å finne på egne fortellinger og spille brettspill.Lekesettet LEGO® NINJAGO® Skalleheksemesterens fangehull (71722) inkluderer åtte figurer som barn kan bruke i spennende rollespill i NINJAGO® …

Les mer...

Priser LEGO 71722 Skalleheksemesterens fangehull

Lego.com LEGO.com 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 71722 Skalleheksemesterens fangehull

 • LEGO lekesettet med brettspill og fangehull inkluderer heltene Cole, Zane og Lloyd som gir barn muligheten til å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien. Den perfekte ninjaleken for barn som liker å finne på egne fortellinger og spille brettspill.
 • Lekesettet LEGO NINJAGO Skalleheksemesterens fangehull (71722) inkluderer åtte figurer som barn kan bruke i spennende rollespill i NINJAGO fangehullet. Terningspinneren gir dobbelt så mye moro og åpner for at barn kan konkurrere i et LEGO brettspill.
 • Dette fantastiske lekesettet gir både spennende fangehullaction basert på NINJAGO TV-serien, og et LEGO brettspill, hvor barn må finne veien utenom feller og andre farer for å konfrontere Skalleheksemesteren.
 • LEGO NINJAGO brettspillet består av 1171 deler og mange figurer, og byr på en engasjerende byggeopplevelse for jenter og gutter fra ni år og oppover. Settet passer for kreative barn og er en perfekt og kul bursdagsgave eller LEGO gave uansett anledning.
 • Denne ninjaleken lanseres i juni 2020 og har den rette størrelsen for lek hjemme og utstilling på barnerommet. Fangehullet er over 31 høyt, 27 cm langt og 43 cm bredt.
 • Det trengs ingen batterier for at den vesle ninjahelten din skal få oppleve eventyr i fangehullet – settet er klart for kreativ lek med venner så snart det er ferdig bygget. Og leken kan fortsette i det uendelige!
 • Dette NINJAGO brettspillet inkluderer brukervennlige og detaljerte instruksjoner, slik at barn kan bygge det alene og komme raskt i gang med den gøyale leken.
 • LEGO NINJAGO byggesett for barn inspirerer barns fantasi og gir dem tilgang til en fantastisk verden full av eventyr, hvor de kan bli med favorittninjaheltene sine på utallige spennende kamper.
 • LEGO klossene i denne gøyale leken oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre. Ikke en gang Skalleheksemesteren kan ta innersvingen på dem!
 • LEGO klossene i denne actionleken med ninjavåpen, er grundig testet for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du er i trygge hender med LEGO leker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Skalleheksemesterens fangehull
SKU
71722
EAN
5702016617078
UPC
673419318280
Deler
1171
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.