LEGO Kampesteinkaster 71736

Spektakulrt NINJAGO lekesett med fengsel og fly med skytefunksjon

lego 71736 kampesteinkaster
 • 449 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71736 SKU

Ninjafans faller garantert for denne tidsriktige oppdateringen av Kampesteinkaster (71736). Med dette flyet med skytefunksjon kan barn gjenskape spennende kamper fra sesong 4 av LEGO NINJAGO TV-serien. Lekeflyet har åtte fjærbelastede skytere på en roterende front. De kan rettes mot onde Eyezor eller fengselsbygningen for å befri Lloyd som sitter fanget der. For barn som liker …

Les mer...

Priser LEGO Kampesteinkaster 71736

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Kampesteinkaster 71736

Ninjafans faller garantert for denne tidsriktige oppdateringen av Kampesteinkaster (71736). Med dette flyet med skytefunksjon kan barn gjenskape spennende kamper fra sesong 4 av LEGO NINJAGO TV-serien. Lekeflyet har åtte fjærbelastede skytere på en roterende front. De kan rettes mot onde Eyezor eller fengselsbygningen for å befri Lloyd som sitter fanget der.

For barn som liker actionfylt fantasy
Denne ninjaleken inneholder fire minifigurer: ninjaene Cole, Lloyd og Kai Legacy samt fienden Eyezor. Settet gir barn alt de trenger for å iscenesette actionfylte eventyr. Kai Legacy fra januar 2021 er en helt ny, gullfarget samlerfigur med sokkel, som lanseres i forbindelse med tiårsjubileet for NINJAGO byggesettene.

De beste gavene til ninjaentusiaster
Med LEGO NINJAGO lekesettene kan du gi barn en verden full av spennende eventyr. NINJAGO fans kan slå seg sammen med heltene sine for å lære seg viktige ferdigheter og slåss mot farlige fiender med et fantastisk utvalg av ninjaleker,inkludert drager, jetfly og templer.

 • LEGO NINJAGO kampesteinkaster (71735) er et oppgradert og tidsriktig Legacy lekesett som gir barn en actionfylt lekeopplevelse med et supertøft fly med skytefunksjon og et ninjafengsel.
 • Inneholder fire minifigurer: ninjaene Cole, Lloyd og Kai Legacy som kjemper mot onde Eyezor. Barn kan gjenskape scener fra sesong 4 av LEGO NINJAGO TV-serien.
 • Avfyr de åtte missilene fra ninjaflyets roterende front for å beseire fienden eller befri en ninja som sitter fanget i fengselet.
 • Inkluderer en spesiallaget, gullfarget Legacy samlerminifigur av Kai på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO produktserien.
 • Du finner spesiallagde, gullfargede samlerminifigurer i følgende NINJAGO sett: Elementturneringen (71735), X-1 ninjabil (71737) og Zanes titanrobotkamp (71738).
 • Denne flotte leken er en kjempefin bursdags- eller høytidsgave til NINJAGO fans og byr på en engasjerende byggeopplevelse for barn fra åtte år og oppover.
 • Ninjalekesettet er 12 cm høyt,28 cm langt og 25 cm bredt – en perfekt størrelse for lek hjemme og på farten.
 • LEGO NINJAGO produktserien består av tøffe, byggbare leker og minifigurer som står øverst på ønskelisten til alle ninjafans.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kampesteinkaster
SKU
71736
EAN
5702016888751
Deler
449
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.