LEGO 75267 Mandalorian stridspakke

LEGO Star Wars Mandalorian hær og speeder du kan bygge selv!

lego 75267 mandalorian stridspakke
 • 102 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75267 SKU

Barn kan bygge en skremmende mandaloriansk hær, gjenskape spennende scener fra TV-serien Star Wars: The Mandalorian og lage sine egne spennende historier med dette kule barnebyggeleketøyet (75267).Det er mange måter å leke latekamper på med 4 Star Wars™ Mandalorianske kriger-minifigurer, hver med knottskytende blastere, et forsvarsfort med et festepunkt for en blaster og en knottskytende …

Les mer...

Priser LEGO 75267 Mandalorian stridspakke

Lego.com LEGO.com 200 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 300 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO 75267 Mandalorian stridspakke

 • Barn kan bygge en skremmende mandaloriansk hær, gjenskape spennende scener fra TV-serien Star Wars: The Mandalorian og lage sine egne spennende historier med dette kule barnebyggeleketøyet (75267).
 • Det er mange måter å leke latekamper på med 4 Star Wars Mandalorianske kriger-minifigurer, hver med knottskytende blastere, et forsvarsfort med et festepunkt for en blaster og en knottskytende speedersykkel.
 • En morsom måte for unge Star Wars-fans å samle en hær på, og det er mange LEGO byggeklosser for å inspirere dem til å bygge og spille alene, med venner og i kombinasjon med andre LEGO Star Wars sett de eier.
 • Dette Star Wars Mandalorian byggesettet med 102 deler er raskt å bygge – og gjenoppbygge etter kamper – og er en flott bursdags- eller julegave til gutter og jenter i alderen 6+.
 • LEGO Star Wars Mandalorian speeder er over 4 cm høy, 8 cm lang og 6 cm bred – en fin størrelse å legge i barnets ryggsekk sammen med fortet og minifigurer for å leke på farten.
 • Dette LEGO samlebyggeleketøyet er drevet av barnas kreativitet – ingen batterier kreves – slik at deres eventyr med Star Wars karakterer aldri tar slutt!
 • Hjelp selv yngre barn utvikle byggeegenskapene sine med Instructions PLUS, som er tilgjengelig i den gratis LEGO Life appen, som lar dem zoome inn, rotere og visualisere byggemodellen mens den bygges.
 • LEGO Star Wars sett er glimrende for barn (og voksne fans) å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne opp sine egne unike historier eller bygge og stille ut kule byggeleker med.
 • Helt siden 1958 har LEGO klosser møtt de høyeste bransjestandardene, noe som sikrer at de kobles sammen og trekkes enkelt fra hverandre perfekt hver gang – du trenger ikke å bruke Kraften!
 • LEGO klosser og brikker slippes, varmes opp, knuses, vris og grundig analyseres, slik at alle byggesett oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene på planeten jorden (og i galakser langt, langt borte!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mandalorian stridspakke
SKU
75267
EAN
5702016617139
UPC
673419317245
Deler
102
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.