LEGO 75269 Duell på Mustafar

LEGO Star Wars byggeleke for Anakin vs. Obi-Wan-lyssabeldueller!

lego 75269 duell pa mustafar
 • 208 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75269 SKU

Ikoniske Star Wars™ rivaler? Jepp! Lyssabel? Jepp! “Smeltet lava”-eksplosjonsfunksjon? Jepp! Dette utbrettbare LEGO® settet (75269) har alt barna trenger for å rollespille Anakin vs. Obi-Wan-kamper på planeten Mustafar!Barn kan bygge en gruve fra Mustafar og plassere LEGO® minifigurene av Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi med lyssabel på glidende, roterende plattformer for å gjenskape den episke …

Les mer...

Priser LEGO 75269 Duell på Mustafar

Lego.com LEGO.com 339 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO 75269 Duell på Mustafar

 • Ikoniske Star Wars rivaler? Jepp! Lyssabel? Jepp! “Smeltet lava”-eksplosjonsfunksjon? Jepp! Dette utbrettbare LEGO settet (75269) har alt barna trenger for å rollespille Anakin vs. Obi-Wan-kamper på planeten Mustafar!
 • Barn kan bygge en gruve fra Mustafar og plassere LEGO minifigurene av Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi med lyssabel på glidende, roterende plattformer for å gjenskape den episke lyssabelduellen på Mustafar.
 • Begge minifigurene er nye i januar 2020, med brente, kampslitte klesdekorasjoner, og det er mange LEGO klosser for å inspirere unge fans til å bygge kreativt med andre LEGO Star Wars sett.
 • Det er mange måter å leke med dette 208-delers LEGO settet, noe som gjør det til en morsom bursdagsgave eller julegave for gutter og jenter i alderen 7+ for å introdusere dem til LEGO Star Wars byggeleker eller utvide samlingen deres.
 • Mustafar-gruven er over 14 cm høy, 12 cm bred og 12 cm dyp – en kompakt størrelse for bærbarhet – og åpnes opp til en bredde på23 cm for alternative lekeopplevelser.
 • Sett i gang barnas fantasi med dette batteriløse Mustafar-byggesettet og oppmuntre dem til å utvikle sin kreativitet mens de leker morsomme opplevelser inspirert av Star Wars: Revenge of the Sith.
 • Enkle Instructions PLUS, tilgjengelig i den gratis LEGO Life appen, lar selv yngre byggere visualisere denne byggemodellen fra alle vinkler mens de bygger den .
 • LEGO Star Wars byggesett er fantastisk for barn (og voksne fans) å gjenoppleve scener fra Star Wars-sagaen, lage sine egne unike historier eller bare bygge og stille ut samlemodellene med.
 • Byggerne trenger ikke Jedi-krefter for å koble til eller trekke LEGO klosser fra hverandre! Helt siden 1958 har de møtt de høyeste bransjestandardene for å sikre konsekvens og robust bygging.
 • LEGO klosser og brikker testes til det ytterste for å sikre at alle byggesett oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene her på planeten jorden (og i galakser langt, langt borte!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Duell på Mustafar
SKU
75269
EAN
5702016617153
UPC
673419318365
Deler
208
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
339 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.