LEGO 75272 Sith TIE Fighter

Fantastisk LEGO Star Wars Sith Fighter for kampaction og utstilling!

lego 75272 sith tie fighter
 • 470 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75272 SKU

La barna fly oppdrag for den første orden med denne byggbare modellen av Sith TIE Fighter (75272) med en elegant, ny design i januar 2020, akkurat som i Star Wars: The Rise of Skywalker!TIE Fighter har en minifigurcockpit som kan åpnes, og 2 fjærbelastede raketter. Det er også et dokkingtårn for ytskytning, landing og for …

Les mer...

Priser LEGO 75272 Sith TIE Fighter

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 973 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO 75272 Sith TIE Fighter

 • La barna fly oppdrag for den første orden med denne byggbare modellen av Sith TIE Fighter (75272) med en elegant, ny design i januar 2020, akkurat som i Star Wars: The Rise of Skywalker!
 • TIE Fighter har en minifigurcockpit som kan åpnes, og 2 fjærbelastede raketter. Det er også et dokkingtårn for ytskytning, landing og for å vise frem byggemodellen, pluss 3 minifigurer for rollespill.
 • First Orders TIE-pilot ridderen Ren og Finn minifigurer har kule våpen, og dette settet kan kombineres med Poe Damerons X-Wing Fighter (75273) for episke kamper mellom First Order og motstandsbevegelsen.
 • Dette dettet med 470 deler med ikoniske Star Wars karakterer tilbyr en morsom og givende byggeutfordring for gutter og jenter i alderen 9+ og er en super gave til barn på bursdager, i julen eller som en spesiell overraskelse.
 • Star Wars TIE Fighter byggesettet er over 21 cm høyt, 24 cm langt og 22 cm bredt, så det er en slående byggemodell å stille ut i alle rom når den ikke blir fløyet påoppdrag for den første orden!
 • Ingen batterier kreves med dette morsomme TIE Fighter byggelekesettet − det er konstruert utelukkende av LEGO klosser og drevet av barnas kreativitet for ubegrensede Star Wars actioneventyr.
 • Vurderer du å kjøpe denne Star Wars byggeleken for noen som er ny innenfor LEGO sett? Ikke noe problem. Den leveres med enkle, trykte byggeinstruksjoner. Åpne esken, så setter de i gang!
 • LEGO Star Wars samlebyggeleker er flotte for barn (og voksne fans) å bygge og utstille, gjenskape favorittscener fra sagaen med og lage unike historier med ikoniske Star Wars-karakterer.
 • Du trenger ikke å bruke Kraften for å koble til eller trekke LEGO klosser fra hverandre! De oppfyller de høyeste bransjestandardene for å sikre konsekvens og en perfekt, enkel tilkobling.
 • LEGO klosser og brikker varmes opp, knuses, slippes, vris og analyseres for å sikre at alle byggesettene oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene her på jorden (og i galakser langt, langt borte!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sith TIE Fighter
SKU
75272
EAN
5702016617184
UPC
673419318396
Deler
470
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.