LEGO 75278 D-O

Kul D-O-samlermodell – og minifigur – som kan stilles ut!

lego 75278 d o
 • 519 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75278 SKU

Fans kan bygge en samlermodell av den kjente og kjære D-O-droiden fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker og gjenskape en fantastisk utstillings- og samlermodell med autentiske detaljer ved hjelp av LEGO® klosser.Modellen har justerbare antenner og et hode som kan vippes og roteres 360 grader – akkurat som i Star Wars™ filmen. Den …

Les mer...

Priser LEGO 75278 D-O

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO 75278 D-O

 • Fans kan bygge en samlermodell av den kjente og kjære D-O-droiden fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker og gjenskape en fantastisk utstillings- og samlermodell med autentiske detaljer ved hjelp av LEGO klosser.
 • Modellen har justerbare antenner og et hode som kan vippes og roteres 360 grader – akkurat som i Star Wars filmen. Den leveres med et innebygd stativ, et informasjonsskilt og en minifigur av D-O som samlere vil sette stor pris på.
 • Denne D-O-droiden er en del av en fantastisk ny serie med LEGO Star Wars utstillings- og samlermodeller.
 • Denne kule LEGO Star Wars droidebyggeleken består av 519 deler og passer perfekt for kreative Star Wars fans fra ti år og oppover. Den er perfekt som bursdagsgave, julegave eller overraskelsesgave.
 • Den byggbare D-O-droiden er over 27 cm høy, 10 cm bred og 16 cm dyp – den tar ikke store plassen, men den kommer til å gjøre stort inntrykk som utstillingsmodell hjemme eller på kontoret.
 • Denne flotte batteriløse byggeleken byr på en avstressende byggeopplevelse. Ta deg en velfortjent pause, og bygg denne flotte Star Wars utstillings- og samlermodellen alene eller sammen med familie eller venner.
 • Vurderer du å kjøpe denne D-O-modellen til en Star Wars fan som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Ikke noe problem! Settet inkluderer nemlig enkle, trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan mestre denne byggeutfordringen som en ekte jedi.
 • LEGO Star Wars byggesett passer perfekt for fans i alle aldre, som kan bygge og vise fram modellene, gjenskape episke Star Wars filmscener og lage sine egne spennende fortellinger. Temaet har noe for alle!

  ● Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt bransjens strengeste standarder. Det betyr at de sitter godt sammen og er lette å ta fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften!

 • LEGO klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter for å sikre at denne Star Wars D-O-byggeleken oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder som finnes på planeten Tellus (og i alle andre galakser!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO D-O
SKU
75278
EAN
5702016617238
UPC
673419318440
Deler
519
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.