LEGO Resistance X-Wing 75297

LEGO Star Wars pedagogisk byggesett for unge helter

lego 75297 resistance x wing
 • 60 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75297 SKU

Lær små barn å bygge og rollespille med LEGO Star Wars Resistance X-wing (75297) for barn fra fire år og oppover. Denne lettbygde og tøffe versjonen av stjernejageren fra Star Wars: The Force Awakens har vinger som foldes ut når den skal fly, og inn når den skal lande. LEGO minifiguren av Poe Dameron er …

Les mer...

Priser LEGO Resistance X-Wing 75297

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Resistance X-Wing 75297

Lær små barn å bygge og rollespille med LEGO Star Wars Resistance X-wing (75297) for barn fra fire år og oppover. Denne lettbygde og tøffe versjonen av stjernejageren fra Star Wars: The Force Awakens har vinger som foldes ut når den skal fly, og inn når den skal lande. LEGO minifiguren av Poe Dameron er utstyrt med en blasterpistol og passer i X-wing-jagerens cockpit, og bak er det plass til LEGO figuren av droiden BB-8.

Instructions PLUS
Sjekk ut interaktive Instructions PLUS som du finner i gratisappen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS har kule verktøy for zooming og rotering som gjør byggingen enda morsommere for barna.

Dette er 4+
LEGO Star Wars 4+ byggbare lekesett gir små barn fra fire år en perfekt introduksjon til LEGO bygging og Star Wars-sagaen. Med utgangspunkt i startklossbaser kan de bygge fartøy, bygninger og mer, enten alene eller sammen med eldre søsken eller voksne, slik at leken kommer raskt i gang.

 • Gi små barn en flott første LEGO Star Wars opplevelse med byggeleken Resistance X-wing (75297), som inkluderer et startklossunderstell som får byggingen og leken raskt i gang.
 • Den byggbare stjernejager-leken inkluderer en LEGO minifigur av Poe Dameron med blasterpistol samt en LEGO figur av en BB-8-droide som får fart på den kreative rollespill-leken.
 • X-wing har en cockpit som kan åpnes og bemannes av Poe Dameron, plass til BB-8 og vinger som kan foldes ut i flymodus.
 • Enkel å bygge og bygge om etter kamp. Dette LEGO Star Wars startsettet består av 60 deler og passer perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til kreative barn fra fire år og oppover.
 • Den byggbare stjernejager-modellen er 5 cm høy, 15 cm lang og 19 cm bred, og den får lett plass i barnas sekk når de vil leke på tur.
 • Byggemodellen passer godt for små barn som skal lære seg å bygge på egen hånd eller med hjelp fra eldre søsken eller en voksen.
 • Med Instructions PLUS kan du gjøre byggeprosessen ekstra spennende. Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions inkluderer verktøy for zooming og rotering.
 • LEGO Star Wars byggeleker for barn fra fire år og oppover er en gøyal introduksjon til Star Wars-universet og lærer dem å bygge og utvikle seg kreativt gjennom lek.
 • LEGO komponenter oppfyller de strengeste bransjestandarder. Det gir ensartede komponenter som sitter godt sammen og danner robuste modeller, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser ogdeler testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene på jordkloden (og i galakser langt, langt borte!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Resistance X-Wing
SKU
75297
EAN
5702016912661
UPC
673419340120
Deler
60
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.