LEGO Sondedroide fra Imperiet 75306

Detaljert, klossebygd utstillingsmodell av Imperiets sondedroide

lego 75306 sondedroide fra imperiet
 • 683 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75306 SKU

Gjenskap episke actionscener på isplaneten Hoth fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake med byggemodellen Sondedroide fra Imperiet (75306). Droiden har bevegelige ben og «svever» over en byggbar, snødekt scene på en stang laget av gjennomsiktige klosser. Et flott blikkfang. Den flotte utstillingsmodellen for samlere er utstyrt med et informasjonsskilt og tar seg imponerende ut på …

Les mer...

Priser LEGO Sondedroide fra Imperiet 75306

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 910 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Sondedroide fra Imperiet 75306

Gjenskap episke actionscener på isplaneten Hoth fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake med byggemodellen Sondedroide fra Imperiet (75306). Droiden har bevegelige ben og «svever» over en byggbar, snødekt scene på en stang laget av gjennomsiktige klosser.

Et flott blikkfang
Den flotte utstillingsmodellen for samlere er utstyrt med et informasjonsskilt og tar seg imponerende ut på kontorpulten eller peishyllen hjemme.

Flott som gave
Den avanserte byggemodellen er en del av en kvalitetsserie med LEGO Star Wars sett for voksne samlere. Det byr på en engasjerende og morsom byggeopplevelse, hvor du gjenskaper hver karakteristiske detalj på ekte LEGO vis. Settet er flott som gave til deg selv eller til en Star Wars-fan eller erfaren LEGO bygger i livet ditt.

 • Reis til den snødekte planeten Hoth for å gjenoppleve klassiske scener fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake med den detaljerte bygge- og utstillingsmodellen Sondedroide fra Imperiet (75306).
 • Den byggbare LEGO droidefiguren har bevegelige ben og «svever» over en byggbar, snødekt scene på en stang laget av gjennomsiktige klosser. Inkluderer også et informasjonsskilt.
 • Et kvalitetssett i en serie med LEGO Star Wars bygge- og utstillingsmodeller for voksne samlere.
 • Settet består av 683 deler og byr på en utfordrende og engasjerende byggeopplevelse. Det er en flott bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til Star Wars-entusiaster og erfarne LEGO byggere.
 • Den byggbare modellen er 27 cm høy, 24 cm bred og 11 cm dyp, og selv om størrelsen er beskjeden, vil den garantert vekke oppsikt på utstilling.
 • Ønsker du å kjøpe dette settet til en som samler på Star Wars-memorabilia, men som ikke er vant til LEGO bygging? Null problem. Settet inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør det lett å gyve løs på oppgaven med selvtillit.
 • LEGO Star Wars samlersett er designet for kresne voksne som liker kreative prosjekter de kan fordype seg i og slappe av med på fritiden.
 • LEGO komponenter oppfyller krevende bransjestandarder, noe som gjør at de festes godt til hverandre hver gang.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sondedroide fra Imperiet
SKU
75306
EAN
5702016914184
UPC
673419340540
Deler
683
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.