LEGO 75810 Opp ned

Den ultimate LEGO Stranger Things bygge- og samlermodell!

lego 75810 opp ned
 • 2287 Deler
 • LEGO Stranger Things Tema
 • 75810 SKU

● LEGO® Stranger Things lekesett med åtte lett gjenkjennelige Stranger Things-minifigurer fra den populære originalserien fra Netflix: Elleve, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, politisjef Jim Hopper og Demogorgon. ● Huset til Byers-familien har terrasse foran med møbler, stue, spisestue og Wills soverom. ● Stuen har autentiske detaljer fra serien, som den velkjente …

Les mer...

Priser LEGO 75810 Opp ned

Lego.com LEGO.com 2 299 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Stranger Things

Beskrivelse LEGO 75810 Opp ned

 • ● LEGO Stranger Things lekesett med åtte lett gjenkjennelige Stranger Things-minifigurer fra den populære originalserien fra Netflix: Elleve, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, politisjef Jim Hopper og Demogorgon.

  ● Huset til Byers-familien har terrasse foran med møbler, stue, spisestue og Wills soverom.

  ● Stuen har autentiske detaljer fra serien, som den velkjente alfabetveggen med lysende bokstaver, sofa, salongbord, telefon, øks, «Har du sett meg?»-løpeseddel-klistremerke og en bjørnefelle som skal brukes for å fange Demogorgon.

  ● Wills soverom spiller en sentral rolle i serien, noe som vises tydelig i denne modellen. Det inneholder detaljer som Wills kassettspiller, seng, pult, bordlampe, tegninger og filmplakater.

  ● Spisestuen inneholder en lenestol, esker med juletrelys, regelbok-klistremerke for et fantasy-spill og en potteplante.

  ● På loftet finner du et klistremerke av en Mind Flayer-tegning og en trollmannhatt tilhørende «Will den vise».

  ● Opp Ned-settet har skumle slyngplanter, dystre farger og et forfallent preg, som ligner på og gjenskaper stemningen originalserien fra Netflix.

  ● Politisjef Jim Hoppers politibil har avtakbart tak for enkel tilgang til interiøret. Et gresskarelement er en påminnelse om sesong 2.

  ● Inkluderer tilbehør som Lucas' sprettert og lommelykt, Dustins walkietalkie og kompass, Mikes lommelykt og walkietalkie, Hoppers kaffekrus, Joyces lommelykt og tegning av «Will den vise» og Elleves vaffel.

  ● Dette Stranger Things-samlersettet består av over 2200 deler fordelt på 11 poser, slik at begge versjoner av huset kan bygges samtidig for en felles byggeopplevelse.

  ● Settet er over 32 cm høyt, 44 cm bredt og 21 cm dypt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Opp ned
SKU
75810
EAN
5702016468953
Deler
2287
Tema
LEGO Stranger Things
Alder
16+ år
LEGO pris
2 299 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.