LEGO Hedvig 75979

LEGO samlermodell av uglen Hedvig med flygende vinger

lego 75979 hedvig
 • 630 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75979 SKU

Opplev den elegante og magiske snøuglen Hedvig fra Harry Potter filmene i virkeligheten. Samlersettet LEGO Harry Potter Hedvig (75979) byr på en givende byggeopplevelse og tar seg fantastisk ut som utstillingsmodell. Byggbar modell av uglen Hedvig med «flygende» vinger. Den byggbare klossemodellen viser Hedvig som flyr for å levere et viktig brev. Modellen består av 630 …

Les mer...

Priser LEGO Hedvig 75979

LEGO.com LEGO.com -6% 470 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Hedvig 75979

Opplev den elegante og magiske snøuglen Hedvig fra Harry Potter filmene i virkeligheten. Samlersettet LEGO Harry Potter Hedvig (75979) byr på en givende byggeopplevelse og tar seg fantastisk ut som utstillingsmodell.

Byggbar modell av uglen Hedvig med «flygende» vinger
Den byggbare klossemodellen viser Hedvig som flyr for å levere et viktig brev. Modellen består av 630 deler og har et vingespenn på over 34 cm. Når modellen er bygget ferdig, får du vingene til å bevege seg mykt opp og ned ved å dreie på et håndtak. Samlermodellen er utstyrt med en solid sokkel og inkluderer en avtakbar minifigur av LEGO Harry Potter og en mindre figur av uglen Hedvig med vingene ute.

Harry Potter-samlerleker – flotte jule- og bursdagsgaver
Leter du etter en tøff gave eller populær byggemodell til barn eller Harry Potter-fans i alle aldre, vil du garantert finne det perfekte magiske settet i det store LEGO Harry Potter sortimentet.

 • Harry Potter fans vil garantert like samlerleken LEGO Hedvig (75979). Modellen har imponerende detaljer og en mekanisme som får de sammenkoblede vingene til å bevege seg mykt opp og ned.
 • Denne autentiske leken viser uglen Hedvig idet hun leverer et viktig brev fra Galtvort. Settet inkluderer også en avtakbar LEGO Harry Potter minifigur og en minimodell av Hedvig.
 • Den detaljerte modellen viser Hedvig i flukt. Ved å dreie på håndtaket bak aktiveres mekanismen som gjør at modellens vinger beveges opp og ned på en realistisk måte.
 • Leter du etter en flott Harry Potter gave til barn eller en byggeutfordring som appellerer til LEGO fans i alle aldre, er denne modellen av uglen Hedvig en perfekt jule- eller bursdagsgave til alle fra ti år og oppover.
 • Med et vingespenn på over 34 cm og en lengde fra nebb til hale på over 20 cm er dette mekaniske LEGO samlersettet av Hedvig en imponerende utstillingsmodell som garantert vekker oppsikt.
 • Dette LEGO Harry Potter settet krever ikke batterier. De bevegelige vingene drives manuelt ved hjelp av mekanismen bakpå leken.
 • Klare instruksjoner garanterer en problemfri byggeprosess, en givende byggeopplevelse og et tilfredsstillende sluttresultat.
 • Serien med LEGO Harry Potter byggesett er perfekte som gaver til alle som liker filmene, og inkluderer kule og populære modeller som gir barn muligheten til å gjenskape minneverdige scener og oppleve magi i virkeligheten.
 • Alle LEGO byggbare leker oppfyller verdens strengeste bransjestandarder, noe som sikrer at alle komponenter er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – helt uten bruk av magi!
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres. Det garanterer at hvert byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hedvig
SKU
75979
UPC
673419323598
Deler
630
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
500 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.