LEGO 76141 Thanos-robot

Marvel Avengers-action med en Thanos-robot og minifigurfører!

lego 76141 thanos robot
 • 152 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76141 SKU

Gi unge superhelter actionfylt Marvel Avengers-lek med Thanos og den overdimensjonerte roboten hans! Barn kan plassere minifiguren av Thanos i den digre mobile roboten – og da blir superskurken enda farligere!Thanos-roboten er en større versjon av Thanos og har den samme karakteristiske brystplaten. Roboten er utstyrt med den mektige Infinity Gauntlet med seks Infinity-steiner og …

Les mer...

Priser LEGO 76141 Thanos-robot

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO 76141 Thanos-robot

 • Gi unge superhelter actionfylt Marvel Avengers-lek med Thanos og den overdimensjonerte roboten hans! Barn kan plassere minifiguren av Thanos i den digre mobile roboten – og da blir superskurken enda farligere!
 • Thanos-roboten er en større versjon av Thanos og har den samme karakteristiske brystplaten. Roboten er utstyrt med den mektige Infinity Gauntlet med seks Infinity-steiner og en helt ny Thanos-minifigurfører fra januar 2020.
 • Barn kan plassere Thanos-minifiguren inni robotens cockpit. Den mektige roboten har bevegelige armer og bein og ønsker å utslette hele universet – eller stå i kule positurer på soverommet til en ung superhelt!
 • Gi denne populære, byggbare LEGO leken til fans av Marvel Avengers så de kan rollespille superhelteventyr med den tøffe roboten og Thanos-minifiguren. Dette er en flott gave for barn fra seks år og oppover.
 • Thanos-roboten er over 11 cm høy, 13 cm bred og 6 cm dyp og byr på Marvel Avengers-moro i stor skala, enten kampen om universets framtid utkjempes alene eller sammen med andre superhelter!
 • Du trenger ikke batterier til Marvel Avengers Thanos-lekesettet. Gi barn muligheten til å leke hvor de vil, når de vil. Underveis utvikler de ferdigheter som kreativ tenkning, fantasifull rollespilling og evne til å løse problemer.
 • Selv yngre barn kan sette sammen den byggbare Thanos-leken ved hjelp av Instructions PLUS. Den gøyale, interaktive veiledningen har funksjoner for zooming og rotering og kommer med LEGO Life gratisappen for smarttelefoner og nettbrett.
 • Alle LEGO Marvel Avengers lekesett byr på høyoktan superheltmoro for barn som vil gjenskape favorittscenene sine fra filmene, lage sine egne eventyr eller rett og slett vise fram de superkule modellene.
 • Siden LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder i tillegg til våre egne kvalitetskrav er de ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet, så du kan være sikker på at barnet ditt er trygt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Thanos-robot
SKU
76141
EAN
5702016618037
UPC
673419320238
Deler
152
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.