LEGO 76143 Avengers’ lastebilkupp

Actionbyggeleke med minifigurer av Captain America og Hawkeye!

lego 76143 avengers lastebilkupp
 • 477 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76143 SKU

Gi den vesle superhelten din spenning og moro inspirert av Marvel Avengers filmene! Dette settet med Captain America og Hawkeye inneholder kule kjøretøy og minifigurer og byr på action og spenning. Fine å leke med og vise fram.Med tre nye minifigurer fra januar 2020, Captain America, Hawkeye og to AIM-agenter, en trehjuling, drone og Avengers-lastebil …

Les mer...

Priser LEGO 76143 Avengers’ lastebilkupp

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 530 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO 76143 Avengers’ lastebilkupp

 • Gi den vesle superhelten din spenning og moro inspirert av Marvel Avengers filmene! Dette settet med Captain America og Hawkeye inneholder kule kjøretøy og minifigurer og byr på action og spenning. Fine å leke med og vise fram.
 • Med tre nye minifigurer fra januar 2020, Captain America, Hawkeye og to AIM-agenter, en trehjuling, drone og Avengers-lastebil (med skjult våpen!) kan barna skape episk superheltkamp.
 • Marvel Avengers-fans kan gjenskape favorittscener fra filmene og finne på fortellinger på egen hånd – dette lekesettet byr på utallige muligheter. Med så mange kule funksjoner og figurer kan alt skje.
 • Flott gave for blivende superhelter fra sju år og oppover eller barn som ønsker å utvide LEGO Marvel Avengers lekesettsamlingen sin. Bygges raskt og inspirerer til masse fantasifull moro.
 • Avengers-lastebilen er over 17 cm lang og 11 cm høy med knotteskyteren oppe og gir barna superheltmoro i stor skala. Det perfekte våpenet i kampen mot AIM-agenter. Settet kan kombineres med andre LEGO Marvel sett.
 • Krever ingen batterier. Settet byr på fysisk lek basert på barnas kreativitet og fantasi. Dermed kan de leke når som helst og hvor som helst. Og siden settet ikke krever batterier, kan leken fortsette i det uendelige!
 • Settet er lett å bygge, og barn kan velge å bygge på egen hånd eller følge de lette instruksjonene for å komme i gang. Settet tar seg også flott ut på barnerommet når barna tar en pause i leken.
 • Inspirer unge superhelter til fantasifull rollespillek med LEGO lekesett og minifigurer. LEGO Marvel Avengers sett er perfekte gaver for barn, enten de vil gjenskape scener fra filmene eller finne på fortellinger på egen hånd.
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne krav til kvalitet. Det sikrer at LEGO klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet, så du kan være sikker på at de er trygge for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Avengers’ lastebilkupp
SKU
76143
EAN
5702016618051
UPC
673419320351
Deler
477
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.