LEGO Marvel Domo reiser seg 76156

Romskipleke og superhelt-minifigurer basert p Marvel Studios The Eternals

lego 76156 marvel domo reiser seg
 • 1040 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76156 SKU

Med LEGO Marvel Domo reiser seg (76156) kan barn utforske det detaljerte interiøret i romskipet til The Eternals og gjenskape sluttoppgjøret med seks superhelt-minifigurer og to onde Deviant-figurer. Romskip-byggeleke og superheltkamper. Er du på utkikk etter en ny leke til en ung superheltfan, er dette stridsromskip-settet perfekt. Barn kan bli med de seks The Eternals heltene …

Les mer...

Priser LEGO Marvel Domo reiser seg 76156

Proshop.no Proshop.no -41% 796 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 1 349 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Marvel Domo reiser seg 76156

Med LEGO Marvel Domo reiser seg (76156) kan barn utforske det detaljerte interiøret i romskipet til The Eternals og gjenskape sluttoppgjøret med seks superhelt-minifigurer og to onde Deviant-figurer.

Romskip-byggeleke og superheltkamper
Er du på utkikk etter en ny leke til en ung superheltfan, er dette stridsromskip-settet perfekt. Barn kan bli med de seks The Eternals heltene – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig og Phastos – på en omvisning gjennom det fantastiske romskipet deres. De tre sidene kan løftes så de får tilgang til cockpiten, våpenrommet og laben med mer. Når den onde Deviant-lederen ankommer med sin medsammensvorne, er tiden imidlertid kommet for å fly til kamp! Ser du etter en gave til en som liker minifigurer, er dette det eneste LEGO lekesettet som inneholder minifigurer av Druig og Phastos!

Lekesett basert på Marvel Studios-filmen The Eternals – superheltleker av beste sort
LEGO Marvel The Eternals klossebyggeleker er action-lekesett med kule minifigurer som stimulerer unge sinn, og som passer perfekt som jule- og bursdagsgave.

 • Med byggesettet LEGO Marvel Domo reiser seg (76156) kan barn utforske The Eternals-romskipet innvendig og rollespille utallige oppgjør mellom superhelt-minifigurer og Deviant-skapninger.
 • Inkluderer seks minifigurer – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi og eksklusive Druig og Phastos – to Deviant actionfigurer, inkludert Deviant-lederen Kro, et romskip, våpen og tilbehør.
 • Barn må bruke alle superheltferdighetene sine i sluttoppgjøret mellom The Eternals og Deviant-skapningene. The Eternals-romskipet har et svært detaljert interiør som inspirerer til grensesprengende, fantasifull lek!
 • På utkikk etter en superhelt-byggeleke for barn? Med dette LEGO Marvel The Eternals lekesettet med seks kule minifigurer og to Deviant actionfigurer, får barn fra åtte år og oppover en flott jule- eller bursdagsgave.
 • The Eternals-romskipet er 22 cm langt, og med lekesettet LEGO Marvel Domo kommer kan barn gjenskape fantasifull superheltaction i episk skala. Settet er også spektakulært som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Denne lettbygde leken inkluderer enkle instruksjoner som gjør det mulig for barn å bygge, leke og få maksimalt utbytte av The Eternals superhelt-lekesettet rett fra esken.
 • Gi barn filmbasert action og eventyr med LEGO Marvel The Eternals superheltene! De fantasifulle rollespilleventyrene kan fortsette i det uendelige.
 • LEGO byggeleker oppfyller krevende bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggelekesett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Marvel Domo reiser seg
SKU
76156
UPC
673419320474
Deler
1040
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.