LEGO 76167 Iron Mans våpenkammer

Iron Man-action med to skurker og en superkul hotrod

lego 76167 iron mans vapenkammer
 • 258 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76167 SKU

LEGO® Marvel Avengers Iron Mans våpenkammer (76167) er stappfullt av muligheter for spennende rollespill for barn fra sju år og oppover. Det allsidige lekesettet gir små superhelten muligheten til å oppleve spennende Iron Man-eventyr. Inkluderer en minifigur av Tony Stark, to Iron Man-drakter, to fiendtlige A.I.M.-agenter og en hotrod som Iron Man kan reparere …

Les mer...

Priser LEGO 76167 Iron Mans våpenkammer

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp
Outland.no Outland.no 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO 76167 Iron Mans våpenkammer

 • LEGO Marvel Avengers Iron Mans våpenkammer (76167) er stappfullt av muligheter for spennende rollespill for barn fra sju år og oppover. Det allsidige lekesettet gir små superhelten muligheten til å oppleve spennende Iron Man-eventyr.
 • Inkluderer en minifigur av Tony Stark, to Iron Man-drakter, to fiendtlige A.I.M.-agenter og en hotrod som Iron Man kan reparere og kjøre. Akkurat som i filmene inneholder settet også en miniatyrmodell av en Iron Man-prototype samt en deilig burger.
 • Når skurker bryter seg inn i Iron Mans våpenkammer, må barn forsvare ham, drakten hans og den superviktige Iron Man-prototypen ved hjelp av hotrodens skytefunksjon, Iron Man-draktens power blast-skyter og sine egne superkrefter.
 • Dette tøffe byggesettet for Marvel-fans er stappfullt av gøyale funksjoner og stilig tilbehør som får fart på fantasifylt lek og superheltaction. Settet er en perfekt jule- eller bursdagsgave til barn fra sju år og oppover.
 • Våpenkammeret er over 8 cm høyt, mens hotroden er 10 cm lang. Dette lekesettet inspirerer barn til heltemodig og episk superhelt-lek og tar seg godt ut som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Krever ikke batterier. Barn bruker fantasien sin mens de bygger og leker med denne praktiske leken, som kan brukes når som helst og hvor som helst.
 • Barn kommer raskt i gang med den kreative leken, takket være de enkle instruksjonene. Settet inkluderer kule figurer, gøyale funksjoner og et kjent filmscenario, mens de enkle byggeinstruksjonene gir maksimal bygge- og lekeglede hver gang.
 • LEGO Marvel Avengers lekesett gir barn Marvel-filmaction i virkeligheten med inspirerende superhelt-rollespilling med samlerminifigurer, lekekjøretøy, våpen og utstyr.
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som betyr at hver eneste LEGO leke er ensartet, kompatibel med andre og lett å bygge og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet slipper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene vi produserer, for å sikre at barnas LEGO lekesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Iron Mans våpenkammer
SKU
76167
EAN
5702016826784
Deler
258
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.