LEGO Batman mot The Joker: Batmobile-jakt 76180

Batman, Batgirl og The Joker i heftig bankran-oppgjr

lego 76180 batman mot the joker batmobile jakt
 • 136 Deler
 • LEGO DC Tema
 • 76180 SKU

LEGO DC Batman: Batman mot The Joker: Batmobile-jakt (76180) er et lekesett som byr på mange muligheter, legendariske figurer og kule kjøretøy. Settet er utviklet spesielt for barn fra fire år og oppover, det inspirerer barn til å leke sammen og styrker barnas utvikling.En super start for unge superhelterDette LEGO 4+-settet introduserer unge superhelter for …

Les mer...

Priser LEGO Batman mot The Joker: Batmobile-jakt 76180

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 448 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO Batman mot The Joker: Batmobile-jakt 76180

LEGO DC Batman: Batman mot The Joker: Batmobile-jakt (76180) er et lekesett som byr på mange muligheter, legendariske figurer og kule kjøretøy. Settet er utviklet spesielt for barn fra fire år og oppover, det inspirerer barn til å leke sammen og styrker barnas utvikling.En super start for unge superhelterDette LEGO 4+-settet introduserer unge superhelter for kreativ bygging og fantasidrevet lek. Et spesielt startklossunderstell gjør det lett for småbarn å bygge batmobilen «helt selv». Byggeveiledningen er enkel og viser hvordan barna får mest mulig ut av leken. Få enda mer byggemoro med gratisappen LEGO Building Instructions som inkluderer Instructions PLUS som inneholder verktøy barna bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger.Moro for hele familienEt LEGO 4+-lekesett er noe helt spesielt for barna – og for resten av familien. De voksne kan lære bort byggeteknikker og ta del i viktige milepæler i barnas utvikling.

 • Det superkule superhelt-lekesettet LEGO DC Batman: Batman mot The Joker: Batmobile-jakt (76180) er utviklet for å styrke små barns fantasi, fingerferdighet og selvtillit. Passer for barn fra fire år og oppover.
 • Inkluderer minifigurer av Batman, Batgirl og The Joker, en byggbar Batmobile leke, en spinnvill hotrod og masse autentisk tilbehør.
 • Når The Joker bruker hotroden sin for å stjele et pengeskap fullt av penger, må barna hjelpe Batman og Batgirl og prøve å stoppe ham med batmobilens våpen, batarangen og entrehake-skyteren.
 • LEGO 4+-settet inneholder et spesielt startklossunderstell og enkle byggeinstruksjoner som styrker barns kreative selvtillit og lærer dem å bygge. Passer for små barn fra fire år og oppover.
 • Batmobile modellen er 6 cm høy, 20 cm lang og 7 cm bred, og det betyr at den er stor nok for episke eventyr og liten nok for små hender.
 • Det følger med en enkel byggeveiledning, og delene er sortert i separate poser som hver inneholder et lekeelement og enfigur. Dermed blir hvert byggetrinn overkommelig og gøyalt for små barn.
 • Få enda mer byggemoro med gratisappen LEGO Building Instructions som inkluderer Instructions PLUS som inneholder verktøy barna bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger.
 • LEGO 4+ byr på et helt univers av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter, som barn kan dele med foreldre og andre lekevenner.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at alle 4+-sett er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært siden 1958.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Batman mot The Joker: Batmobile-jakt
SKU
76180
EAN
5702016912975
UPC
673419339483
Deler
136
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.