LEGO Batman Cowl 76182

Gjenskap Batmans unike stil med denne LEGO hetten

lego 76182 batman cowl
 • 410 Deler
 • LEGO DC Tema
 • 76182 SKU

Med det imponerende settet LEGO DC Batman: Batman Cowl (76182) kan du fordype deg i en utfordrende og morsom byggeopplevelse og drømme deg bort til GOTHAM CITY. Ikonisk bygge- og utstillingsmodell av Batmans hjelm. Denne klossebygde LEGO modellen av den kappekledde superheltens lett gjenkjennelige hette vil garantert vekke oppsikt og beundring uansett hvor du setter den. …

Les mer...

Priser LEGO Batman Cowl 76182

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO Batman Cowl 76182

Med det imponerende settet LEGO DC Batman: Batman Cowl (76182) kan du fordype deg i en utfordrende og morsom byggeopplevelse og drømme deg bort til GOTHAM CITY.

Ikonisk bygge- og utstillingsmodell av Batmans hjelm
Denne klossebygde LEGO modellen av den kappekledde superheltens lett gjenkjennelige hette vil garantert vekke oppsikt og beundring uansett hvor du setter den. Gjennomsiktige klosser er brukt for ansiktet, og sokkelen er utstyrt med et stilig skilt. Dette er en unik modell som gir en langvarig tilfredshetsfølelse lenge etter at byggeprosessen er fullført.

Modellsett av LEGO klosser
Med LEGO byggesett for voksne kan du ta en pause fra en travel hverdag og gjenoppdage gleden over å bygge og stille ut flotte modeller. LEGO sett for voksne er perfekte som gave til bursdag, jul og som overraskelse/belønning til alle som er interessert i modellbygging eller tegneserier.

 • LEGO DC Batman: Batman Cowl (76182) fanger den umiskjennelige stilen til Batman i form av en imponerende bygge- og utstillingsmodell designet spesielt for voksne.
 • Modellen er 22 cm høy, 10 cm bred og 12 cm dyp. Den gjør seg svært godt som utstillingsmodell både hjemme og på jobben, hvor den garantert vil vekke oppsikt og få i gang samtalen.
 • LEGO DC Batman Batman Cowl er en samlermodell som byr på en avstressende og praktisk byggeopplevelse, hvor de 410 LEGO klossene sakte men sikkertblir til en slående utstillingsmodell.
 • I denne autentiske LEGO klossekopien av Batmans ikoniske hette, er ansiktet laget av gjennomsiktige klosser. Modellen står på en solid sokkel med et stilig skilt.
 • Slipp løs dine kreative superkrefter med denne Batman samlermodellen som fortsetter å spre glede lenge etter at den gøyale byggeprosessen er fullført.
 • Denne bygge- og utstillingsmodellen passer perfekt for alle modellbyggere og voksne tilhengere av den kappekledde superhelten. Den er flott som bursdags- og julegave, og som gave til deg selv.
 • Med de brukervennlige byggeinstruksjonene kommer du raskt i gang med byggingen.
 • LEGO settene som er utviklet spesielt for voksne, er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse som faller i smak hos alle med sans for modellbygging.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Batman Cowl
SKU
76182
EAN
5702016912999
UPC
673419339506
Deler
410
Tema
LEGO Batman
Alder
18+ år
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.