LEGO Spider-Man og Mysterios droneangrep 76184

Mysterios dronekamp mot Spider-Man og Nick Fury

lego 76184 spider man og mysterios droneangrep
 • 73 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76184 SKU

Marker lanseringen av Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home med settet LEGO Marvel Spider-Man og Mysterios droneangrep (76184). Settet er laget spesielt for unge nett-skytere fra fire år og oppover. Fysisk lek uten grenser. Gi unge superhelter for kreativ bygging og eventyrlig historiefortelling med LEGO Marvel minifigurer av Spider-Man, Nick Fury og Mysterio, et kult kjøretøy …

Les mer...

Priser LEGO Spider-Man og Mysterios droneangrep 76184

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 351 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Spider-Man og Mysterios droneangrep 76184

Marker lanseringen av Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home med settet LEGO Marvel Spider-Man og Mysterios droneangrep (76184). Settet er laget spesielt for unge nett-skytere fra fire år og oppover.

Fysisk lek uten grenser
Gi unge superhelter for kreativ bygging og eventyrlig historiefortelling med LEGO Marvel minifigurer av Spider-Man, Nick Fury og Mysterio, et kult kjøretøy og en diskskytende drone. Settet inkluderer et spesielt startkloss-understell som hjelper unge byggere med å komme i gang, samt en enkel byggeveiledning som viser hvordan man får mest mulig ut av settet. Få enda mer byggemoro med gratisappen LEGO Building Instructions som inkluderer Instructions PLUS som inneholder verktøy barna bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger.

Moro for hele familien
Et LEGO 4+ lekesett gir barn – og resten av familien – en ekstra gøyal opplevelse. De voksne kan lære bort lure byggetips til barna og være med når de små knekker viktige utviklingskoder.

 • LEGO Marvel Spider-Man og Mysterios droneangrep (76184) er utviklet for å styrke små barns fantasi, fingerferdighet og byggeselvtillit. Passer fra fire år og oppover.
 • Inkluderer populære minifigurer av Spider-Man, Nick Fury og Mysterio, en byggbar SUV, en stjålet rubin og en pansret drone med fjernkontroll.
 • Mysterios plan er å bruke dronen sin for å stjele en rubin, og nå må barn hjelpe Spider-Man og Nick Fury som vil stoppe ham. En spesiell startkloss får fortgang i byggeprosessen og frigjør mer tid til lek.
 • LEGO lekesettet er designet for barn fra fire år og oppover. En startkloss og enkle byggetrinn styrker viktige ferdigheter hos små barn gjennom bygging og lek.
 • SUV-en er 4 cm høy, 9 cm lang og 5 cm bred. Den er stor nok for episke lekeeventyr og liten nok til at små hender kan gripe den og leke med den.
 • Det følger med en enkel byggeveiledning, og delene er sortert i separate poser som hver inneholder et lekeelement og en figur. Dermed blir hvert byggetrinn overkommelig og gøyalt for små barn.
 • Få enda mer byggemoro med gratisappen LEGO Building Instructions som inkluderer Instructions PLUS som inneholder verktøy barna bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger.
 • LEGO 4+ byr på et helt univers av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter, som barn kan dele med foreldre og andre lekevenner.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at alle 4+-sett er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært siden 1958.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spider-Man og Mysterios droneangrep
SKU
76184
EAN
5702016913019
Deler
73
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.