LEGO Infinity-hanske 76191

Bygg og vis fram Infinity-hansken med Infinity-steinene

lego 76191 infinity hanske
 • 590 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76191 SKU

LEGO Marvel Infinity-hanske (76191) byr på en utfordrende byggeopplevelse, og resultatet er en imponerende utstillingsmodell som fanger Marvel-universets særegne stil perfekt. Samlermodell fra Marvel-filmverdenen. Denne LEGO klosseversjonen av den ikoniske Infinity-hansken fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame vil garantert vekke oppsikt uansett hvor du plasserer den. Den gullfargede hansken med bevegelige fingre, Infinity-steiner …

Les mer...

Priser LEGO Infinity-hanske 76191

Proshop.no Proshop.no -26% 827 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -6% 1 049 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -6% 1 049 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Infinity-hanske 76191

LEGO Marvel Infinity-hanske (76191) byr på en utfordrende byggeopplevelse, og resultatet er en imponerende utstillingsmodell som fanger Marvel-universets særegne stil perfekt.

Samlermodell fra Marvel-filmverdenen
Denne LEGO klosseversjonen av den ikoniske Infinity-hansken fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame vil garantert vekke oppsikt uansett hvor du plasserer den. Den gullfargede hansken med bevegelige fingre, Infinity-steiner i sterke farger og en solid sokkel med navneskilt, byr på en oppslukende byggeutfordring, og resultatet er en fengslende modell.

Modellsett av LEGO klosser
Ta en pause fra en travel hverdag med et avstressende LEGO byggesett for voksne. Disse settene passer perfekt for alle som liker kreativ bygging eller tegneserier.

 • Den slående bygge- og utstillingsmodellen LEGO Marvel Infinity-hanske (76191) fanger den fengslende atmosfæren fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame helt perfekt.
 • Denne autentiske, gullfargede LEGO klossemodellen av den ikoniske Infinity-hansken inkluderer fargesprakende Infinity-steiner og er plassert på en solid sokkel med navneskilt.
 • Modellen består av 590 deler og gir voksne Marvel-fans muligheten til å engasjere seg i et kreativt byggeprosjekt, hvor de gjenskaper et av tegneserieverdenens mest kjente og mest ødeleggende våpen.
 • Denne enestående bygge- og utstillingsmodellen passer perfekt som bursdags- og julegave, og som gave til dedikerte modellbyggere og voksne fans av Marvel-universet.
 • Modellen er 31 cm høy, 13 cm bred og 11 cm dyp. Den gjør seg godt som utstillingsmodell både hjemme og på jobben, hvor den garantert vil vekke oppsikt og få i gang samtalen.
 • Denne imponerende hyllesten til Marvels evig populære verden er tilfredsstillende å bygge og gir en tidløs utstillingsmodell som garantert vekker oppmerksomhet og beundring.
 • Brukervennlige instruksjoner av høy kvalitet gjør at du kommer raskt i gang med byggingen av den fascinerende modellen.
 • LEGO settene for voksne er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse til alle som liker å bygge modeller.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Infinity-hanske
SKU
76191
UPC
673419339872
Deler
590
Tema
LEGO Marvel
Alder
18+ år
LEGO pris
1 120 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.