LEGO Sanctuary II: Endgame – oppgjøret 76237

Marvel-romskip med tre ikoniske figurer

LEGO 76237 Sanctuary II - 20210601
 • 322 Deler
 • LEGO Marvel Tema
 • 76237 SKU

Gi barn som elsker Marvel Cinematic Universe, en modell som alle vennene deres vil beundre. Settet LEGO Marvel Sanctuary II: Endgame – oppgjøret (76237) er fullt av realistiske detaljer som inspirerer barn til å lage fantasifulle fortellinger og imponerende utstillinger. Detaljert romskip og ikoniske figurer. Det firevingede romskipet Sanctuary II med sine seks knotteskytere gir barn …

Les mer...

Priser LEGO Sanctuary II: Endgame – oppgjøret 76237

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Marvel

Beskrivelse LEGO Sanctuary II: Endgame – oppgjøret 76237

Gi barn som elsker Marvel Cinematic Universe, en modell som alle vennene deres vil beundre. Settet LEGO Marvel Sanctuary II: Endgame – oppgjøret (76237) er fullt av realistiske detaljer som inspirerer barn til å lage fantasifulle fortellinger og imponerende utstillinger.

Detaljert romskip og ikoniske figurer
Det firevingede romskipet Sanctuary II med sine seks knotteskytere gir barn alt de trenger for å gjenskape Marvel-filmaction hjemme hos seg selv. En romslig cockpit kan åpnes, og innvendig finner du et sete til piloten og et instrumentpanel som mektige Thanos bruker for å manøvrere romskipet. I lasterommet under ligger Infinity-hansken. Settet inneholder tre minifigurer: Iron Man med blå power blast og skyter, Captain Marvel med flammende power blast og skjold og Thanos med gullhjelm og toklinget sverd. Solide sideskinner som barn kan holde i for å manøvrere skipet mens de gjenskaper scener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame og finner på egne eventyr.

 • LEGO Marvel Sanctuary II: Endgame – oppgjøret (76237) er et populært romskip med mange realistiske detaljer som inspirerer barn til å lage fantasifulle fortellinger og imponerende utstillinger.
 • Inneholder tre minifigurer: Iron Man med power blast og skyter, Captain Marvel med flammende power blast og skjold og Thanos med gullhjelm og toklinget sverd.
 • Det byggbare romskipet har cockpit som kan åpnes, lasterom som kan åpnes, og seks knotteskytere. Barn kan bli med de to superheltene for å hindre Thanos i å bruke Infinity-hansken.
 • Denne spektakulære bygge- og utstillingsleken er en flott bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn fra sju år og oppover.
 • Den byggbare romskipmodellen er 7 cm høy, 18 cm lang og 36 cm bred. Den er liten nok til at barn kan holde den med én hånd, og samtidig stor nok for episke eventyr.
 • Alle LEGO Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sanctuary II: Endgame – oppgjøret
SKU
76237
EAN
5702017072432
Deler
322
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.