LEGO På Galtvort: Time i transfigurasjon 76382

Harry Potter transfigurasjonsklasserom i en bok laget av LEGO klosser

lego 76382 pa galtvort time i transfigurasjon
 • 241 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76382 SKU

LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i transfigurasjon (76382) er et lekesett som er skjult inne i en klossebygd lekebok. Når barn åpner boken, havner de midt oppi professor McSnurps time i transfigurasjon! Galtvort-magi som kan tas med på tur. Dette fortryllende settet er fullt av funksjoner og tilbehør som inspirerer til magisk rollespill. Noen elementer …

Les mer...

Priser LEGO På Galtvort: Time i transfigurasjon 76382

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO På Galtvort: Time i transfigurasjon 76382

LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i transfigurasjon (76382) er et lekesett som er skjult inne i en klossebygd lekebok. Når barn åpner boken, havner de midt oppi professor McSnurps time i transfigurasjon!

Galtvort-magi som kan tas med på tur
Dette fortryllende settet er fullt av funksjoner og tilbehør som inspirerer til magisk rollespill. Noen elementer er integrerte, som skapet, mens andre er løse og kan tas ut, som møblene og tavlen. Dette magiske Harry Potter settet kan brukes sammen med andre sett i serien, hvor hvert sett har en karakteristisk farge og et unikt motiv og tar med barn til et nytt og spennende Galtvort-klasserom. Alle settene i serien kan settes sammen til en fantastisk 360-graders Galtvort-lekeopplevelse.

Fortryllende gaver for nysgjerrige barn
Leter du etter en virkelig magisk gave til unge hekser og trollmenn, vil de fengslende LEGO Harry Potter lekesettene garantert falle i smak.

 • LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i transfigurasjon (76382) er en klossebygd lekebok som kan åpnes, slik barna kommer rett inn i klasserommet for transfigurasjon på Galtvort, som kjent fra filmene om Harry Potter.
 • Inneholder minifigurer av Hermine Grang, Ronny Wiltersen og professor McSnurp, en tavle, to pulter, to stoler, skattkiste, skap, bok med trylleformler og masse autentisk tilbehør.
 • Når barn åpne boken, kommer de rett inn i klasserommet til professor McSnurp og en time i transfigurasjon. De får masse magisk utstyr å øve seg med – men Ronny trenger hjelp når rotta hans forvandles til et beger!
 • Passer for hekser og trollmenn fra åtte år og oppover som er klare for nye og fantasifulle eventyr med Harry Potter.
 • Dette magiske settet fra Galtvort er 12 cm høyt, 8 cm bredt og 4 cm dypt – et format som er perfekt for lek på farten.
 • Inkluderer flere tilbehørselementer som stimulerer til enda mer fantasifull moro, inkludert en tekopp, et sølvbeger og en frosk for bruk i transfigurasjonsøvelser, samt Ronnys rotte, Skorpus.
 • Settet er en del av en serie med magiske samlermodeller, hvor hvert sett er utformet som et klasserom på Galtvort. Brukt sammen danner de et innovativt, 360-graders lekemiljø.
 • Alle LEGO Harry Potter sett inneholder kjente figurer, gøyale funksjoner og steder fra de populære filmene. En fengslende og fortryllende magisk gave til unge hekser og trollmenn.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO På Galtvort: Time i transfigurasjon
SKU
76382
EAN
5702016913576
Deler
241
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.