LEGO På Galtvort: Time i trylleformler 76385

Harry Potter trylleformelklasserom i en bok laget av LEGO klosser

lego 76385 pa galtvort time i trylleformler
 • 256 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76385 SKU

LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i trylleformler (76385) er et Galtvort-klasserom inne i en klossebygd lekebok. Når barn åpner boka, transporteres de til professor Pirrevimps klasserom for trylleformellæring. Et bærbart Galtvort-klasserom Dette gøyale lekesettet inneholder mange funksjoner som inspirerer til fantasifull rollespillek, og vil garantert fortrylle alle Harry Potter-fans! Inkluderer en innebygd tavle, bokhylle …

Les mer...

Priser LEGO På Galtvort: Time i trylleformler 76385

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 435 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO På Galtvort: Time i trylleformler 76385

LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i trylleformler (76385) er et Galtvort-klasserom inne i en klossebygd lekebok. Når barn åpner boka, transporteres de til professor Pirrevimps klasserom for trylleformellæring. Et bærbart Galtvort-klasserom Dette gøyale lekesettet inneholder mange funksjoner som inspirerer til fantasifull rollespillek, og vil garantert fortrylle alle Harry Potter-fans! Inkluderer en innebygd tavle, bokhylle og peis samt møbler og utstyr som kan tas ut for å utvide lekeområdet. Barn kan kombinere dette fortryllende Harry Potter lekesettet med andre sett i serien, som alle kan åpnes inn til et nytt og gøyalt Galtvort-klasserom. Alle settene i samlingen har en forside med karakteristisk farge og unike motiver, og settene kan settes sammen til en 360-graders Galtvort-lekeopplevelse. Magisk lek for unge hekser og trollmenn Den omfattende samlingen med LEGO Harry Potter lekesett er magiske gaver som garantert faller i smak hos alle som liker de populære filmene.

 • LEGO Harry Potter På Galtvort: Time i trylleformler (76385) er en klossebygd lekebok som kan åpnes, slik barna kommer rett inn i en time om trylleformler med professor Pirrevimp, som kjent fra filmene om Harry Potter.
 • Inneholder minifigurer av Harry Potter, Cho Chang og professor Pirrevimp, tavle, bokhylle, peis, bok med trylleformler og masse autentisk tilbehør.
 • Barn kan åpne boken og stige rett inn i professor Pirrevimps time i trylleformler. Der finner de magisk utstyr de kan øve seg med, samt masse gøyalt tilbehør som får leken til å vare enda lenger.
 • En fortryllende gave til hekser og trollmenn fra åtte år og oppover som ser etter en annerledes Harry Potter-opplevelse.
 • Dette magiske settet fra Galtvort er 12 cm høyt, 8 cm bredt og 4 cm dypt – et format som er perfekt for lek på farten og for utstilling.
 • Inkluderer autentisk tilbehør som barn vil kjenne igjen fra filmene om Harry Potter, inkludert en fjær og lærebok i hvordan man får ting til å sveve.
 • Serien inneholder flere sett som barn kan samle på. Hvert sett gjenskaper en spennende time i et berømt Galtvort-klasserom, og lekesettene kan settes sammen til et 360-graders miljø.
 • Det store utvalget av LEGO Harry Potter sett er fulle av populære figurer, kule funksjoner og velkjente steder fra de magiske filmene. De er flotte gaver som inspirerer til fantasifull lek.
 • LEGO klosser og deler oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO sett testes grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO På Galtvort: Time i trylleformler
SKU
76385
EAN
5702016913491
Deler
256
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.