LEGO Galtvort: Nussilig sammenstøt 76387

Galtvort-eventyr med Nussi, den trehodede hunden

lego 76387 galtvort nussilig sammenstot
 • 397 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76387 SKU

Unge hekser og trollmenn kan glede seg til masse magisk moro med LEGO Harry Potter Galtvort: Nussilig sammenstøt (76387). Modellen kan settes sammen på flere måter, og settet inkluderer figurer, kjente steder og en trehodet hund for tredobbel moro! Gjenskap eventyrlige scener på Galtvort med Nussi. Gi barn ekte Harry Potter-magi med minifigurer av tre populære …

Les mer...

Priser LEGO Galtvort: Nussilig sammenstøt 76387

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Galtvort: Nussilig sammenstøt 76387

Unge hekser og trollmenn kan glede seg til masse magisk moro med LEGO Harry Potter Galtvort: Nussilig sammenstøt (76387). Modellen kan settes sammen på flere måter, og settet inkluderer figurer, kjente steder og en trehodet hund for tredobbel moro!

Gjenskap eventyrlige scener på Galtvort med Nussi
Gi barn ekte Harry Potter-magi med minifigurer av tre populære karakterer fra filmen, Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen samt Nussi, den gigantiske, trehodede hunden som bor på Galtvort. Nussis bein er fullt justerbare, og de tre bevegelige hodene har hvert sitt ansiktsuttrykk. Settet består av fem separate moduler som kan settes sammen på flere forskjellige måter: et stort rom med fallem, et rom for magitrening, tak, balkongrom og et rom med en djevelsnare med tentakler. Settet inkluderer andre overraskelser også: en eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Hermine Grang, to tilfeldige trollmannskort-fliser og muligheten til å koble til enda flere rom for å skape en komplett Galtvort-modell.

 • LEGO Harry Potter Galtvort: Nussilig sammenstøt (76387) har alt en Harry Potter-fan kan ønske seg: populære figurer, velkjente Galtvort-steder og en spennende, trehodet hund.
 • Inkluderer minifigurer av Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen, en diger, byggbar hund med tre hoder, fem byggbare moduler og autentisk tilbehør, inkludert en magisk harpe.
 • Dette allsidige og funksjonsrike Harry Potter-lekesettet kan settes sammen på utallige måter, og hvert alternativ byr på nye magiske eventyr med Nussi, den store trehodede hunden med bevegelig kropp.
 • En magisk bursdags-, jule- og høytidsgave som vil fengsle unge hekser og trollmenn fra åtte år og oppover.
 • Settet er 30 cm høyt, 19 cm bredt og 7 cm dypt og kan enkelt kobles sammen med andre LEGO Harry Potter sett.
 • Leken er en del av en serie med modulære sett med autentiske detaljer, som barn kan bygge, kombinere og sette sammen for å skape sin egen Galtvort-modell.
 • Inkluderer en eksklusiv gullfarget minifigur av Hermine Grang som markerer tjueårsjubileet for LEGO Harry Potter. Settet inkluderer også to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Galtvort: Nussilig sammenstøt
SKU
76387
EAN
5702016912968
UPC
673419341776
Deler
397
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.