LEGO Besøk i Galtvang 76388

Autentisk leke- og utstillingsmodell av Galtvang

lego 76388 besok i galtvang
 • 851 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76388 SKU

Med LEGO Harry Potter Besøk i Galtvang (76388) kan barn gjenskape populære bygninger fra de magiske filmene og utforske utallige lekemuligheter. Og etterpå kan de vise fram Harry Potter-interessen sin ved å stille ut modellen. Ikoniske bygninger med mange autentiske detaljer. Leke- og utstillingssettet av den snødekte landsbyen Galtvang har mange fantastiske detaljer og inkluderer minifigurer …

Les mer...

Priser LEGO Besøk i Galtvang 76388

Proshop.no Proshop.no -26% 827 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -6% 1 049 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -6% 1 049 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Besøk i Galtvang 76388

Med LEGO Harry Potter Besøk i Galtvang (76388) kan barn gjenskape populære bygninger fra de magiske filmene og utforske utallige lekemuligheter. Og etterpå kan de vise fram Harry Potter-interessen sin ved å stille ut modellen.

Ikoniske bygninger med mange autentiske detaljer
Leke- og utstillingssettet av den snødekte landsbyen Galtvang har mange fantastiske detaljer og inkluderer minifigurer av Harry Potter, Tommy Ding, professor McSnurp, Madam Rosmerta, fru Flume og herr Flume samt utallige kule funksjoner, møbler og tilbehørselementer som inspirerer barn til å gjenskape scener fra filmene og finne på nye eventyr. Settet inneholder byggbare, toetasjes modeller av godtebutikken Honningslurp og puben Tre sopelimer, som begge byr på utallige lekemuligheter foran og bak. Tre mindre utendørsmodeller inspirerer til enda mer fantasifull lek, og settet inneholder også en eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Ronny Wiltersen samt fire tilfeldige trollmannkort-fliser!

 • LEGO Harry Potter Besøk i Galtvang (76388) byr på utallige lekemuligheter og lar barn vise fram Harry Potter-interessen sin med en flott utstillingsmodell.
 • Inkluderer minifigurer av Harry Potter, Tommy Ding, professor McSnurp, Madam Rosmerta, fru Flume og herr Flume samt mange kule funksjoner, møbler og tilbehørselementer.
 • Barn kan besøke og utforske to av de mest berømte bygningene i Galtvang: godtebutikken Honningslurp og puben Tre sopelimer, som begge byr på ekte magisk rollespill-eventyr.
 • Dette fengslende leke- og utstillingssettet med Harry Potter kommer garantert til å trollbinde alle hekser og trollmenn fra åtte år og oppover.
 • Settet LEGO Harry Potter Besøk i Galtvang er 22 cm høyt, 30 cm bredt og 9 cm dypt og er stappfullt av autentiske detaljer.
 • Tre mindre modeller inspirerer til enda mer fantasifull lek: en gatelykt, en snødekt benk og en tosidet oppslagstavle med en etterlyst-plakat av Sirius Svaart.
 • Inkluderer en eksklusiv, gullfarget minifigur av Ronny Wiltersen som markerer tjueårsjubileet for LEGO Harry Potter. Settet inkluderer også fire tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strenge kvalitetsstandarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Besøk i Galtvang
SKU
76388
UPC
673419340458
Deler
851
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
1 120 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.