LEGO Mysteriekammeret på Galtvort 76389

Magisk action i Mysteriekammeret og festsalen

lego 76389 mysteriekammeret pa galtvort
 • 1176 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76389 SKU

LEGO Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort (76389) er et imponerende samlerlekesett som er utrolig gøyalt å leke med og vise fram. Autentiske detaljer fra filmen. Dette allsidige settet inkluderer berømte rom, fortryllende funksjoner og kjente karakterer fra filmene om Harry Potter. Festsalen rommer to langbord, Humlesnurrs talerstol med gullugledekor og autentisk tilbehør som valghatten. Som i …

Les mer...

Priser LEGO Mysteriekammeret på Galtvort 76389

Proshop.no Proshop.no -25% 1 433 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 1 900 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Mysteriekammeret på Galtvort 76389

LEGO Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort (76389) er et imponerende samlerlekesett som er utrolig gøyalt å leke med og vise fram.

Autentiske detaljer fra filmen
Dette allsidige settet inkluderer berømte rom, fortryllende funksjoner og kjente karakterer fra filmene om Harry Potter. Festsalen rommer to langbord, Humlesnurrs talerstol med gullugledekor og autentisk tilbehør som valghatten. Som i filmene har Mysteriekammeret den velkjente, sirkelrunde døren og en stor statue med en munn som kan åpnes og fører inn til en gang som basilisken bruker for å komme inn i rommet. Ti minifigurer byr på fantasifulle leke- og utstillingsmuligheter: Harry Potter, Gulla Wiltersen, Tom Dredolo Venster, Frodrik Fromm, Julius Finkenfjær, Lulla Lunekjær, Gyldenprinz Gulmedal, Albus Humlesnurr, professor Schkummel og Nesten hodeløse Nikk. Settet inkluderer også noen ekstra godbiter: en eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Voldemort og seks tilfeldige trollmannkort-fliser.

 • Det store modulsettet LEGO Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort (76389) er et fantastisk sett som garantert vil fortrylle alle som liker Harry Potter-filmene.
 • Ti minifigurer: Harry Potter, Gulla Wiltersen, Tom Dredolo Venster, Frodrik Fromm, Julius Finkenfjær, Lulla Lunekjær, Gyldenprinz Gulmedal, Albus Humlesnurr, professor Schkummel og Nesten hodeløse Nikk.
 • Flere rom fulle av funksjoner og velkjente minifigurer gir barn utallige muligheter til både å gjenskape favorittscener fra filmene og finne på nye fortellinger selv.
 • Det magiske modulsystemet gjør det mulig å bygge hele Galtvortborgen ved å koble til stadig nye rom. Passer for barn fra ni år.
 • Settet er 40 cm høyt, 40 cm bredt og 11 cm dypt og kan brukes sammen med andre LEGO Harry Potter sett for enda mer moro.
 • Nesten hodeløse Nikk er en spesiell, selvlysende minifigur, mens basilisken har munn som kan åpnes, et hode med to roterbare ledd og en hale som består av tre rekonfigurerbare deler.
 • Inkluderer en eksklusiv, gullfarget minifigur av Voldemort som markerer tjueårsjubileet for LEGO Harry Potter. Settet inkluderer også seks tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO Harry Potter leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO byggesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mysteriekammeret på Galtvort
SKU
76389
UPC
673419340113
Deler
1176
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
1 900 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.