LEGO 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

To fantastisk detaljerte Lamborghini-lekebiler for action på racerbanen

lego 76899 lamborghini urus st x lamborghini huracan super trofeo evo
 • 663 Deler
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76899 SKU

Imponerende lekesett med to LEGO® Lamborghini racerbiler spekkfulle med autentiske detaljer. Dette byggesettet er perfekt for de som elsker racerbiler og å iscenesette spennende racerløp. LEGO® Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO og Lamborghini Urus ST-X kommer med en startlinje med "lys" pluss to racerbilsjåførminifigurer. Denne Lamborghinien, som er ny i januar 2020, gjør en …

Les mer...

Priser LEGO 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Speed Champions

Beskrivelse LEGO 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

 • Imponerende lekesett med to LEGO Lamborghini racerbiler spekkfulle med autentiske detaljer. Dette byggesettet er perfekt for de som elsker racerbiler og å iscenesette spennende racerløp.
 • LEGO Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO og Lamborghini Urus ST-X kommer med en startlinje med "lys" pluss to racerbilsjåførminifigurer.
 • Denne Lamborghinien, som er ny i januar 2020, gjør en spennende LEGO Speed Champions debut. Dette er et samlesett for å bygge modellbiler som kan utstilles hjemme eller brukes til å lage spennende historier med andre minikopier.
 • Dette Lamborghini-modellbyggesettet med 659 deler tilbyr en givende utfordring for gutter og jenter i alderen 8+ og er en flott LEGO gave. Billekesettet inspirerer til uavhengig lek eller moro som kan deles med venner.
 • Speed Champions lekeracerbiler er nå 25 prosent større. Lamborghini Huracán-modellen er 5 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred, og begge bilene er passe store til å leke med hjemme eller på farten.
 • Ingen batterier kreves for dette byggesettet – det er klart til å lekes med så snart det er bygget. Disse lekemodellbilene er drevet utelukkende av barnas fantasi, så racingmoroa stanser aldri!
 • Vurderer du å gi dette Lamborghini-lekesettet til en ny LEGO bygger? Slapp helt av! Klossene kommer med enkle instruksjoner, slik at moroa kan starte med en gang.
 • LEGO Speed Champions byggelekesett lar racefans bygge og vise frem modeller av sine favorittbiler og gjenskape alt det episke dramaet på racerbanen.
 • LEGO klosser har møtt de høyeste bransjestandardene siden 1958, noe som sikrer at de alltid er konsekvente, kompatible og trekkes fra hverandre med letthet hver gang.
 • Disse LEGO klossene og brikkene har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO
SKU
76899
EAN
5702016618358
UPC
673419319126
Deler
663
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.