LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Kopi av hyperbilen Koenigsegg Jesko for fans av raske biler

lego 76900 koenigsegg jesko
 • 280 Deler
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76900 SKU

Barn og bilentusiaster vil garantert like LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900). Denne detaljerte bilmodellen fanger selve essensen av den svenske hyperbilen med sin avanserte aerodynamiske design, som kan nå en toppfart på hele 480 km/t på banen. Barn får en interessant byggeopplevelse og kan velge om de vil stille den ut eller ta den …

Les mer...

Priser LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Proshop.no Proshop.no -37% 202 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -6% 300 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -6% 300 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Speed Champions

Beskrivelse LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Barn og bilentusiaster vil garantert like LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900). Denne detaljerte bilmodellen fanger selve essensen av den svenske hyperbilen med sin avanserte aerodynamiske design, som kan nå en toppfart på hele 480 km/t på banen. Barn får en interessant byggeopplevelse og kan velge om de vil stille den ut eller ta den med på racerbilbanen for fart og spenning.

Realistiske detaljer
Denne samlermodellen har mange autentiske detaljer, inkludert et bredt understell som gir plass til en toseters cockpit. Inkluderer også en minifigur av en Koenigsegg-sjåfør med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel, som virkelig får fart på den fantasifylte leken.

Gjenskap dramatikken på banen
Med LEGO Speed Champions byggesettene får barn og bilentusiaster muligheten til å samle på og bygge miniatyrversjoner av verdens ledende og mest berømte kjøretøy. Kjøretøyene er flotte som utstillingsmodeller og for bruk i spennende billøp mot andre kjøretøy i Speed Champions serien.

 • Denne spektakulære LEGO Speed Champions kopien av en Koenigsegg Jesko (76900) er full av autentiske detaljer og er det perfekte lekesettet til alle som liker kule sportsbiler og actionfylte billøp.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en imponerende modell av Koenigsegg Jesko samt en minifigur av en Koenigsegg-sjåfør.
 • Barn kan gjøre seg kjent med virkelighetens Koenigsegg Jesko med denne realistiske byggemodellen. Etterpå kan de stille den ut, eller ta med venner på spennende Speed Champions billøp.
 • Dette LEGO Speed Champions modellbilsettet består av 280 deler og er flott som gave til bursdag og alle andre anledninger. Passer for bilinteresserte jenter og gutter fra sju år og oppover.
 • Koenigsegg Jesko modellen er 4 cm høy, 15 cm lang og 7 cm bred. Det 8 knotter brede understellet gir plass til to minifigurer og mange autentiske detaljer.
 • Dette lekebilsettet krever ikke batterier. Det drives av barns fantasi, og derfor varer den actionfylte billøp-leken så lenge barna selv vil!
 • Skal du kjøpe settet til en person som ikke er vant til LEGO byggesett? Det er ikke noe problem – settet inkluderer nemlig brukervennlige, trinnvise byggeinstruksjoner!
 • Med LEGO Speed Champions byggesett kan du oppleve noen av verdens mest spennende kjøretøy på nært hold. De solide kvalitetsmodellene er flotte både til utstilling og fantasifull lek.
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO Speed Champions byggelekene testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Koenigsegg Jesko
SKU
76900
EAN
5702016912371
UPC
673419338882
Deler
280
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
320 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.