LEGO Toyota GR Supra 76901

Toyota GR Supra modell for billp og utstilling

lego 76901 toyota gr supra
 • 299 Deler
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76901 SKU

Med LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) får barn og bilentusiaster i alle aldre muligheten til å samle på, bygge og gjøre seg kjent med en av verdens mest kjente sportsbiler. Den autentiske kopien er stappfull av realistiske detaljer, byr på en engasjerende byggeopplevelse og passer like godt som utstillingsmodell som til fartsfylt billøp-lek! Inspirerende …

Les mer...

Priser LEGO Toyota GR Supra 76901

Proshop.no Proshop.no -37% 202 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -6% 300 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -6% 300 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Speed Champions

Beskrivelse LEGO Toyota GR Supra 76901

Med LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) får barn og bilentusiaster i alle aldre muligheten til å samle på, bygge og gjøre seg kjent med en av verdens mest kjente sportsbiler. Den autentiske kopien er stappfull av realistiske detaljer, byr på en engasjerende byggeopplevelse og passer like godt som utstillingsmodell som til fartsfylt billøp-lek!

Inspirerende detaljer
Samlerlekebilen har et bredt understell som gir plass til en toseters cockpit og enda flere autentiske detaljer. Med en minifigur av en Toyota-sjåfør iført racerdrakt og hjelm samt en skiftenøkkel, byr settet på massevis av inspirasjon til fartsfylt og fantasifull lek.

Eksepsjonelle modeller som skiller seg ut på banen
LEGO Speed Champions byggesett inkluderer miniatyrversjoner av noen av verdens beste og mest kjente biler. Disse kjøretøymodellene passer like godt som utstillingsmodeller som til bruk i spennende billøp, i konkurranse mot andre biler i Speed Champions serien.

 • Nå kan du eie en autentisk LEGO kopi av legendariske Toyota GR Supra. Lekesettet passer perfekt for jenter og gutter fra sju år og oppover, og for alle som er interessert i ikoniske sportsbiler.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en samlermodell av Toyota GR Supra, samt en sjåførminifigur med Toyota racerdrakt, hjelm og skiftenøkkel.
 • Barn og bilentusiaster får sjansen til å undersøke alle detaljene på virkelighetens Toyota GR Supra mens de bygger, og etterpå kan de vise fram modellen eller konkurrere mot venner i spennende Speed Champions billøp.
 • Byggesettet LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) består av 299 deler og byr på en spennende byggeopplevelse. En flott gave til alle som liker høytpresterende biler.
 • Denne kopien av en Toyota GR Supra er 4 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred. Det åtte knotter brede understellet gir plass til to minifigurer og mange autentiske detaljer.
 • Lekebilsettet krever ingen batterier. Drivstoffet er barns fantasi, og dermed kan de spennende billøpene fortsette så lenge de vil!
 • Settet inneholder lettfattelige, trinnvise byggeinstruksjoner.
 • Med LEGO Speed Champions sett får barn og bilentusiaster muligheten til å gjøre seg kjent med noen av verdens mest spennende biler. Kvalitetsmodellene passer like godt til utstilling som til fartsfylte billøp.
 • LEGO klosser har oppfylt bransjens høyeste standarder siden 1958, og det gjør at de alltid er ensartede og kompatible og er lette å ta fra hverandre.
 • LEGO Speed Champions byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Toyota GR Supra
SKU
76901
UPC
673419338899
Deler
299
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
320 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.