LEGO 80006 White Dragon Horse-sykkel

Opplev spennende og actionfylt rollespillek med White Dragon Horse-sykkel lekesett!

lego 80006 white dragon horse sykkel
 • 259 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80006 SKU

Med dette LEGO® Monkie Kid™ lekesettet (80006) kan familiens unge helt iscenesette fortellinger med Meis høyteknologiske White Dragon Horse-sykkel, Bull-klonenes skjulested og Monkie Kids byggbare himmelbrett. Dette samlersettet inneholder minifigurer av Monkie Kid, Mei, Bob og Snort med våpen samt flere flotte funksjoner som inspirerer til kamp-rollespill, inkludert Monkie Kids sykkel med knotteskytere og …

Les mer...

Priser LEGO 80006 White Dragon Horse-sykkel

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 80006 White Dragon Horse-sykkel

 • Med dette LEGO Monkie Kid lekesettet (80006) kan familiens unge helt iscenesette fortellinger med Meis høyteknologiske White Dragon Horse-sykkel, Bull-klonenes skjulested og Monkie Kids byggbare himmelbrett.
 • Dette samlersettet inneholder minifigurer av Monkie Kid, Mei, Bob og Snort med våpen samt flere flotte funksjoner som inspirerer til kamp-rollespill, inkludert Monkie Kids sykkel med knotteskytere og utfellbare vinger.
 • Bull-klonenes skjulested inkluderer en vaktpost utstyrt med to knotteskytere, en flammeport og et fengsel. Denne unike og kreative leken faller garantert i smak hos barn, enten de vil leke alene eller sammen med venner!
 • LEGO lekemotorsykkelsettet består av 259 deler og er en flott bursdags-, overraskelses- og julegave for barn fra seks år og oppover. Lekesettet byr på en gøyal og utfordrende byggeopplevelse og timevis med spennende lek.
 • LEGO lekemotorsykkelen for barn er over 7 cm høy, 18 cm lang og 6 cm bred – et format som gjør den lett å ta med i en bag eller barnesekk sammen med resten av modellene og minifigurene.
 • Få fart på barns fantasi med dette batteriløse lekebyggesettet, og inspirer dem til heltemodig rollespill og episk historiefortelling.
 • Selv yngre barn kan bygge alene takket være Instructions PLUS i LEGO Life gratisappen. Med Instructions PLUS kan barna se en virtuell versjon av modellen mens de bygger den. Tøft!
 • Pedagogiske LEGO Monkie Kid leker inspirert av den kinesiske myten om Monkey King. De styrker barns kreativitet, mot og tilpasningsevne gjennom bygging og lek.
 • Små byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede klosser og robuste modeller.
 • LEGO byggeklosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO White Dragon Horse-sykkel
SKU
80006
EAN
5702016617603
Deler
259
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.