LEGO 80007 Iron Bull-stridsvogn

Iscenesett Monkie Kid kamper med den kule Iron Bull-stridsvognleken!

lego 80007 iron bull stridsvogn
 • 430 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80007 SKU

Med dette actionfylte LEGO® lekesettet (80007) kan barn tre inn i en eventyrlig verden og ta på seg rollen som helter som slåss mot Bull-klonene med den tøffe, byggbare Iron Bull-stridsvognen. Lek alene eller med venner med dette LEGO® stridsvognsettet som inkluderer minifigurer av Monkie Kid, Grunt og Roar samt en figur av Sandy. …

Les mer...

Priser LEGO 80007 Iron Bull-stridsvogn

Lego.com LEGO.com 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 80007 Iron Bull-stridsvogn

 • Med dette actionfylte LEGO lekesettet (80007) kan barn tre inn i en eventyrlig verden og ta på seg rollen som helter som slåss mot Bull-klonene med den tøffe, byggbare Iron Bull-stridsvognen.
 • Lek alene eller med venner med dette LEGO stridsvognsettet som inkluderer minifigurer av Monkie Kid, Grunt og Roar samt en figur av Sandy. Alle har våpen, og det gir ekstra spennende og actionfylte kamp-lek.
 • Stridsvognleken har mange inspirerende funksjoner, inkludert et roterende tårn med en 6-knottersmitraljøse, et minifigurførerhus som kan heves, slik at oljefat triller ut, og frontmontert kufanger som gjør det mulig å kjøre tvers gjennom hindere.
 • LEGO settet består av 430 deler og passer som supplement til barns LEGO samling, eller som en introduksjon til kreativ bygging. Settet er perfekt som julegave, høytidsgave eller gave til andre spesielle anledninger, for barn fra sju år og oppover.
 • LEGO stridsvognen er over 16 cm høy, 19 cm lang og 15 cm bred. Den gjør seg godt som utstillingsmodell på barnerommet mellom gøyale lekeøkter og er lett å ta med seg i bagen for lek og moro på farten.
 • Denne batteriløse lekestridsvognen drives av barns fantasi og inspirerer barn til å finne opp nye fortellinger og spennende rollespilloppdrag, hvor de spiller helten i stykket.
 • Med digitale Instructions PLUS i LEGO Life appen kan du gjøre denne kreative byggeleken ekstra gøyal for barna. Selv unge byggere kan zoome, rotere og visualisere modellen digitalt mens de bygger modellen i virkeligheten.
 • De pedagogiske LEGO Monkie Kid lekene er inspirert av den kinesiske myten om Monkey King, og de styrker barns kreativitet, mot og tilpasningsevne gjennom bygging og lek.
 • Byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, og det gir ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at dette samlerbyggesettet for barn oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Iron Bull-stridsvogn
SKU
80007
EAN
5702016617610
Deler
430
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.