LEGO 80009 Pigsys matbil

Pigsys matbil med gøyale våpen byr på episk matkrig!

lego 80009 pigsys matbil
 • 832 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80009 SKU

LEGO® Monkie Kid™ fans vil garantert like Pigsys matbil – et fantastisk detaljert og originalt kjøretøy med mange skjulte våpen, inkludert Pigsys rake, som brukes i kampen mot to matknabbende Bull-kloner på klossebygde lekemotorsykler. Barn kan leke gøyal matkrig med fem samlerminifigurer, inkludert Monkie Kid og Pigsy i vanlige klær, Snort og Grunt med …

Les mer...

Priser LEGO 80009 Pigsys matbil

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 80009 Pigsys matbil

 • LEGO Monkie Kid fans vil garantert like Pigsys matbil – et fantastisk detaljert og originalt kjøretøy med mange skjulte våpen, inkludert Pigsys rake, som brukes i kampen mot to matknabbende Bull-kloner på klossebygde lekemotorsykler.
 • Barn kan leke gøyal matkrig med fem samlerminifigurer, inkludert Monkie Kid og Pigsy i vanlige klær, Snort og Grunt med øks og knotteskyter og onkel Qiao. Settet inneholder også gøyale matelementer.
 • Lekematbilen er utstyrt med en seksknotters mitraljøse, en støtfanger med pigger foran og sider som kan åpnes og gir enkel tilgang til kjøkkenet med våpenstativ forkledd som kjøleskap på den ene siden, og en kommandosentral på den andre siden.
 • Dette LEGO settet består av 832 deler og er perfekt som bursdagsgave, overraskelsesgave eller høytidsgave til barn fra åtte år og oppover. Settet byr på en gøyal og tilfredsstillende byggeutfordring og passer godt til kreativ lek alene og sammen med andre.
 • Lekematbilen er over 17 cm høy, 24 cm lang og 13 cm bred og er et flott blikkfang på barnerommet når den ikke er ute på spennende Monkie Kid oppdrag!
 • Krever ingen batterier! Dette pedagogiske og kreative lekesettet drives av barns fantasi, og det betyr at det er ingen grenser for hva som kan skje når Pigsys matbil, Bull-klonenes motorsykler og minifigurene faller i barnehender.
 • Med Instructions PLUS i LEGO Life gratisappen får barn en enda morsommere byggeopplevelse, takket være verktøy de kan bruke for å zoome, rotere og visualisere denne unike byggemodellen mens de bygger.
 • LEGO Monkie Kid lekebyggesett er inspirert av fortellingene om Monkey King fra romanen Reisen mot Vest, og bidrar til at barn blir mer kreative, modigere og mer tilpasningsdyktige gjennom lek og moro.
 • Byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å kunne sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og gir en solid modell.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at dette byggesettet for barn oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pigsys matbil
SKU
80009
EAN
5702016617634
Deler
832
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.