LEGO 80011 Red Sons infernobil

Infernobil/racerbil og mer gir actionfylt lek!

lego 80011 red sons infernobil
 • 1111 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80011 SKU

Denne rødglødende LEGO® Monkie Kid™ byggeleken (80011) for barn inspirerer til actionfylt lek og inkluderer Red Sons infernobil med innebygd, avtakbar racerbil, butikken Den kjappe panda og Pigsys tuk-tuk. Barn kan finne på spennende rollespillfortellinger med populære minifigurer av Monkie Kid, Red Son, Snort, Grunt, Roar, Mei og Lee samt fargerike, klossebygde modeller og …

Les mer...

Priser LEGO 80011 Red Sons infernobil

Lego.com LEGO.com 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 80011 Red Sons infernobil

 • Denne rødglødende LEGO Monkie Kid byggeleken (80011) for barn inspirerer til actionfylt lek og inkluderer Red Sons infernobil med innebygd, avtakbar racerbil, butikken Den kjappe panda og Pigsys tuk-tuk.
 • Barn kan finne på spennende rollespillfortellinger med populære minifigurer av Monkie Kid, Red Son, Snort, Grunt, Roar, Mei og Lee samt fargerike, klossebygde modeller og våpen.
 • Den pansrede infernobilen har en knapp som brukes for å koble fra den innebygde racerbilen og avfyre mitraljøsen med seks knotter, en vinsj som brukes for å dra minibanken ut av butikken og to «kraftcelle»-skytende kanoner som kan brukes i kamp med Monkie Kid.
 • Dette LEGO settet består av 1111 deler og er perfekt som gave til spesielle anledninger, bursdager eller høytider. Det passer for barn fra ni år og oppover og byr på en tilfredsstillende byggeutfordring enten man bygger alene eller sammen med venner og familie.
 • LEGO tauelekebilen er over 16 cm høy, 39 cm lang og 21 cm bred, og alle modellene i lekesettet kan brukes med andre LEGO Monkie Kid sett for enda mer spennende og actionflyt lek.
 • Denne pedagogiske og batteriløse leken drives av barns fantasi. Den inspirerer til kreativt rollespill med LEGO Monkie Kid figurene, og barn kan finne på unike fortellinger på egen hånd.
 • Gi barn en enda morsommere byggeopplevelse med Instructions PLUS i LEGO Life gratisappen, hvor de kan zoome, rotere og visualisere modellen mens de bygger. Kult!
 • LEGO Monkie Kid samlerlekesettene er inspirert av fortellingene om Kinas legendariske Monkey King og bidrar til å gjøre barn modigere og mer tilpasningsdyktige gjennom timevis med gøyal og kreativ lek.
 • Byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å kunne sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandardene, noe som sikrer ensartede klosser som er lette å sette sammen og gir solide modeller.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres på alle mulige slags måter. Det gir et kreativt lekebyggesett som oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Red Sons infernobil
SKU
80011
EAN
5702016617665
Deler
1111
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.